Logotip de Adolescents.cat

Existeixen 3 tipus d'orgasmes diferents segons com ens movem: són aquests

per Redacció, el 21 d'agost de 2022 a les 06:00
Actualment, es considera que només hi ha un "únic" orgasme, el que es produeix al cervell. Ara bé, no tothom el viu ni l'experimenta igual. Així ho assegura un estudi dut a terme per la Universitat Carolina de Praga, el qual ha descobert que les persones amb vagina es mouen, principalment, de tres maneres diferents quan arriben al clímax.

En concret, els músculs del seu sòl pelvià tendeixen a moure's en un d'aquests tres patrons: una ona, un volcà o una allau.

 Un orgasme de tipus "ona" es caracteritza per onades de tensió i alliberament dels músculs del sòl pelvià.

 Un orgasme de tipus "volcà" és aquell que explota al final quan el sòl pelvià esclata en una ràpida tensió i alliberament.

 Un orgasme de tipus "allau" implica una major tensió del sòl pelvià en la fase d'estimulació, que disminueix quan es produeix l'orgasme.

le sigh GIF

Per a realitzar la investigació, es van repartir vibradors Lioness, una joguina sexual connectada per Bluetooth, a 54 persones amb vagina. Es va demanar a les voluntàries que es masturbessin a casa amb el dispositiu durant diversos dies. El vibrador estava programat per a mesurar la força de les contraccions del sòl pelvià a través de dos sensors, les dades dels quals van ser analitzades pels investigadors.

Un cop estudiants els resultats, els autors de l'estudi van observar que hi havia 3 tipus de moviments que es repetien i que alguns eren més freqüents que d'altres. En aquest sentit, van veure que els orgasmes ona són els més comuns: 26 de les 54 voluntàries van experimentar aquest tipus de clímax, mentre que 17 van tenir orgasmes en allau i 11, de volcà.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: