Logotip de Adolescents.cat

Taylor Swift quasi apareix a "Crepúsculo"

per Redacció, el 19 d'agost de 2022 a les 06:00

La saga de llibres i pel·lícules "Crepúsculo" es va convertir en tot un èxit cap al 2008-2010 i tothom volia viure una història d'amor com la que es narrava en el llibre. Taylor Swift era una gran fan d'aquesta saga i va voler participar en aquesta pel·lícula fent una aparició en un paper secundari.

Recentment en el pòdcast d'Ashley Greene, 'The Twilight Effect', Chris Weitz (Alice Cullen) ha explicat: "Taylor Swift i jo teníem el mateix representant en aquell moment i em va dir: 'A Taylor li agradaria estar en aquesta pel·lícula, no per tu, sinó perquè és una gran seguidora de les històries, i pot fer qualsevol paper, és igual el petit que sigui. Algú en la cafeteria o el restaurant o el que sigui, només vol estar en aquesta pel·lícula"


El director de la pel·lícula es va plantejar aquella aparició, però va acabar rebutjant la proposta, ja que considerava que a la gent li costaria de processar que ella aparegués en la pel·lícula i trauria a l'audiència una mica de la sensació de drama de la segona entrega de la saga. L'actriu diu que ara el director se'n penedeix de no va acceptar que la cantant aparegués a "New Moon".

Us hauria agradat veure-la en alguna pel·lícula de "Crepúsculo"?



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: