Logotip de Adolescents.cat

Què és el sexcentrisme?

per Redacció, el 19 d'agost de 2022 a les 06:00

Cada persona viu l'amor i el sexe a la seva manera, hi ha persona que li donen molta importància al sexe i altres que no senten quasi desig sexual. La societat ha evolucionat molt en els darrers anys i el sexe ha passat de ser un tema tabú, a ser completament el contrari. Cada vegada és més usual mantenir relacions sexuals sense amor pel mig.

En la societat d'avui cada vegada se li dona més importància al sexe i a la qualitat d'aquest, el sexcentrisme està bastant relacionat amb això.


El sexcentrisme, són aquelles persones que mesuren com va la relació amb la seva parella basant-se en el sexe que tenen. Si no tenen relacions sexuals o en tenen poques, pensen que la parella no va bé.

Lubets, una "start up", ha dut a terme un estudi en el qual mesuren quantes relacions sexuals mantenen les parelles estables de mitjana en una setmana. A Espanya el 42% de les relacions estables practiquen sexe una vegada a la setmana i un 10% menys d'una vegada al mes. La resta de persones que no es troben en una relació estable es calcula que mantenen una mitjana de 2'5 relacions sexuals a la setmana.


Cada parella ha de buscar d'adaptar les seves necessitats sexuals i crear una relació sexo-afectiva que sigui còmoda per a les dues persones de la parella. Hem de tenir clar que el sexe no és només penetració, es tracta de descobrir juntament quina és la forma de sexualitat que més s'adapta a nosaltres i veure si som compatibles.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: