Logotip de Adolescents.cat

La postura per allargar i augmentar els orgasmes

per Redacció, el 20 d'agost de 2022 a les 06:00
Una de les posicions més conegudes del sexe tàntric és el Yab-Yum, la qual busca reforçar la unió entre les dues persones que la practiquen. Tot i que en aquesta postura el moviment del cos queda en un segon pla, proporciona molt plaer, ja que se centra en l’estimulació i la connexió amb l’altre.

Com es practica? Per a dur-la a terme un dels dos s'asseurà amb l'esquena recta i les cames creuades en la postura de lotus. L’altre es col·locarà davant d'ell/a, s'asseurà sobre les seves cames i entrellaçarà les seves al voltant de la cintura de l’altre. Mentre s’asseu, pot introduir-se el penis de l’altre si és el cas. Si no, es tracta que col·loqui els seus genitals molt a prop dels de la seva parella, per tal que es freguin a la mínima.
 

Un cop fet, cal començar a moure’s suaument, cap endavant i endarrere. D’aquesta manera augmenta l’estimulació. A més a més, en estar cara a cara, hi poden haver petons a la boca, al coll, les orelles… Per així incrementar les sensacions.

Una altra opció també és la masturbació mútua. Si es vol variar, en comptes de penetració o frec, les dues persones poden separar una mica els seus cossos i utilitzar les seves mans per masturbar-se l'un a l’altre. Com el que contacte visual és directe, l’excitació sol augmentar. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: