Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 16 d'agost

per Redacció, el 16 d'agost de 2022 a les 09:15
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Veus que per fi es comencen a fer realitat els teus somnis, vas recuperant l'optimisme, però per poder gaudir de les coses bones que t'estan passant has de deixar enrere el passat, et pot costar, però si no ho fas, no podràs gaudir del present.

TAURE
Se t'obren nous camins plens de diverses oportunitats entre les que poder escollir, no tinguis por i llançat, és molt còmode quedar-se a la zona de confort, però si no surts d'ella, et quedaràs sense descobrir algunes coses que et podrien canviar la vida.

BESSONS
Avui serà un molt bon dia pels bessons, tindràs molta inspiració i de tot allò que comencis o decideixis avui en sortirà una cosa molt positiva en un futur. És un bon dia perquè surtis amb els amics i coneguis gent nova. Hi ha una persona del teu cercle que et farà sentir millor.

CRANC
Hi ha un error que vas cometre en el passat i que no et permet acabar de passar pàgina i gaudir del que t'està passant, posa't en contacte amb la persona implicada i parleu-ho, us anirà bé als dos per tal de poder continuar endavant. En el cas que no accepti les teves disculpes, no deixis que això no et permeti seguir avançant, tu ja hauràs fet tot el que tens a les mans per solucionar les coses.

LLEÓ
Segueix el que et diu la teva intuïció i intenta sortir una mica de la rutina que t'havies marcat, un dia o dos per fer el que més et vingui de gust no estan malament. Planifica quin pla especial voldràs fer aquest cap de setmana i donat un caprici. Hi ha un tema que et preocupa i del que per fi trobaràs una solució, gràcies a això veuràs com a poc a poc tot es va posant en ordre.

VERGE
Avui serà un dia en el qual reflexionaràs molt sobre la teva vida i recordaràs molt els moments que has viscut, això farà que sigui un dia melancòlic i fins i tot que puguis arribar a plorar. No passa res si ho fas, a vegades ens va bé plorar per relaxar-nos i estar millor amb nosaltres mateixos. Això sí, intenta no prendre't totes les coses tan seriosament.

BALANÇA
Hi ha una persona que no t'aporta res positiu i l'únic que fa últimament és provocar-te mals de cap, has de pensar si realment val la pena tenir una persona així en la teva vida. Escolta el que et diu la gent que t'estima, que et poden fer veure coses en les quals tu no t'havies fixat.

ESCORPÍ
Avui estaràs carregada d'energia i la transmetràs a tothom que t'envolta, això omplirà a la gent de positivisme i voldran estar al teu costat. Fa uns dies vas deixar escapar una bona oportunitat i ara te'n penedeixes, no tinguis por i intentar recuperar-la, pensa que potser encara hi ets a temps.

SAGITARI
Últimament els teus amics senten que els tens una mica abandonats, proposa un pla per fer tots junts i escolta'ls, ja tenen molt a explicar-te i potser necessiten algun consell teu. Continua lluitant per allò que vols aconseguir, ja que els resultats del teu esforç estan a punt d'arribar.

CAPRICORN
Avui hi haurà una cosa que no sortirà com esperaves i encara que et sentis decebuda, no et rendeixis, perquè amb una mica més d'esforç i enfocant-ho d'una altra manera pots aprendre de la situació i acabar aconseguint el que tu desitges.

AQUARI
Hi ha un tema que fa dies que et ronda pel cap i t'ho està fent passar malament, has arribat a un camí sense sortida o això és el que tu penses, seu i parla amb algú del teu voltant, t'ajudarà a veure la situació amb una perspectiva més positiva. Has d'aprendre a confiar més en tu.

PEIXOS
Avui sentiràs que la gent del teu voltat valora molt positivament tot el que has estat fent darrerament. Estàs en un bon moment de la teva vida i això et permetrà veure quines són les coses realment importants en la teva vida. Si avui sorgeix un problema, ràpidament sabràs quina és la millor solució, així que no et preocupis.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: