Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 13 i 14 d'agost

per Redacció, el 13 d'agost de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.



Versió sense playbuzz
ÀRIES
Ja és cap de setmana i a poc a poc tot torna a la normalitat, els problemes que havien sorgit per fi s'han solucionat. Aquest cap de setmana et trobaràs amb persona que t'ajudaran a gaudir el màxim els dies que queden d'estiu amb visions diferents de les teves i molt interessants, aquest cap de setmana estarà ple de reflexions.

TAURE
Hi ha alguna cosa que s'apropa i et fa molta il·lusió que arribi per fi el moment, però a la vegada tens por que no sigui com tu havies imaginat. Hauràs de prendre una decisió i no tindràs massa clar com sortirà, pensa en positiva i no deixis que la por al que podria passar no et deixi gaudir del cap de setmana.

BESSONS
Últimament les coses t'estan anant molt bé i tens por que després de tot això arribi alguna cosa que ho espatlli, no pensis això i centrat a gaudir dels bons moments que es venen. Busca diferents maneres per animar-te aquest cap de setmana, surt amb els amics i feu plans improvisats.

CRANC
Estàs plena d'energia i alegria i això es contagia a la gent del teu voltant, has passat per un mal moment, però tot comença a anar millor i la força que estàs tenint per afrontar-ho tot és admirable. Adonat que vals molt i fes que els altres et valorin com toca, entres en un moment de creixement personal.

LLEÓ
Aquest cap de setmana fixa't en la gent que t'envolta i que és el que t'aporten. Hi ha una persona que últimament només t'ha aportat negativitat en el teu dia a dia, reflexiona si realment val la pena tenir una persona així al teu costat. Has d'envoltar-te de persones que t'alegrin el dia i et facin ser millor persona, no al contrari.

VERGE
Aquest cap de setmana hauràs de prendre una decisió important que afectarà el teu futur, és una decisió difícil que hauràs de prendre bastant ràpid, no pateixis, escolta el què et diuen els altres i pren la decisió que consideris adequada. A més, tindràs una conversa molt profunda que et farà crear un vincle més fort amb aquella persona.

BALANÇA
Últimament estàs aprenent a quedar-te amb la part positiva de les coses i això et permet ser més feliç, tot i això, de les coses negatives també en podem aprendre molt. T'has adonat del que val i aquest cap de setmana deixaràs clar què és el que et mereixes.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana estaràs bastant nerviosa perquè s'apropa un moment molt important, relaxa't i intenta distreure't quedant amb els amics i fent plans especials. No li donis tantes voltes al tema, el que hagi de ser, serà. Pensar-hi tant només et farà mal, així que no val la pena.

SAGITARI
Envoltat de la gent que t'estima i deixa que t'aconsellin. No et prenguis cap dels seus comentaris com un atac, ells només volen el millor per tu. Has de tenir present que no tot depèn de tu, hi ha coses que no pots controlar i no t'has de sentir culpable per això. L'únic que pots fer és decidir com afrontar les coses que es venen.

CAPRICORN
Segueix la teva intuïció aquest cap de setmana i et portarà a prendre les decisions més encertades. Hi ha algú del teu voltant que necessita la teva atenció, vol que l'escoltis i l'aconsellis, fes-ho perquè us anirà bé als dos.

AQUARI
Notes que les coses t'estan sortint molt bé i et sents valorada, cada dia tens més confiança en tu mateixa i et fas valdre, saps que quan et proposes una cosa seriosament, pots aconseguir tot el que et proposis.

PEIXOS
Aquest cap de setmana hi haurà algú del teu cercle que et decebrà, veus que no és la persona que tu coneixies, que cada vegada ha anat canviant més i potser el millor és que us distancieu un temps. Estaràs molt sensible aquest cap de setmana, però has d'intentar ser més forta i veuràs com a poc a poc la situació millora.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: