Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 17 d'agost de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Em masturbo des que era ben petita, 5 anys o així, però jo encara no sabia el que era. Em tocava perquè em feia "pessigolles" i ara que soc gran m'adono del que feia de petita, quina vergonya!

Noia, 18 anys
Un dia vaig començar a parlar amb el germà de la meva millor amiga per Insta. La cosa es va escalfar i vam acabar quedant per a follar jajajajaja. Hem quedat bastants cops i crec que m'estic pillant xd, però ell no ho sap i tampoc li puc explicar la meva ratllada a la meva millor amiga perquè sinó em matarà.

Noia, 15 anys
Un dia em vaig anar a depilar les cames i em vaig posar molt hot perquè la noia quan m'arrencava els pèls després em passava la mà i em posava molt.

Noi, 16 anys
Fa un any i algo no sé perquè el meu millor amic i jo ens vam distanciar molt, però igualment continuàvem anant junts perquè els amics eren en comú. El que ell no sap és que em posa moltíssim. Al viatge de fi de curs vam anar junts a l'habitació i clar, el veia en calçotets i despullat i em posava súper palote... la de palles que em vaig fer. Quines ganes tinc de menjar-li la boca, però no li diré mai i a més ell és hetero.

Noia, 15 anys
Sempre quan em vaig a dutxar, em poso nua davant el mirall i em miro el cony. Crec que és estrany i que tinc massa pèl, per això a cops me'l retallo, perquè així em sento més normal.

Noia, 13 anys
Semblarà estrany ho sé, però m'encanta! Quan estic sola a casa agafo una manta i m'embolico dins (com si fos un canaló). I faig veure que soc un cuc de terra. És divertit i normalment em passejo per tota la casa fent de cuc, fins i tot baixo escales!

Noi, 15 anys
Per les nits m'aixeco a menjar Donettes de l'armari de la meva cuina perquè no m'agrada el sopar que em fan i sempre culpo a la meva germana.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: