Logotip de Adolescents.cat

El millor coixí per tenir sexe amb penetració

per Redacció, el 17 d'agost de 2022 a les 06:00
Sabies que existeix un coixí que millora algunes postures sexuals, ajuda a augmentar el plaer i fa que l'orgasme femení sigui més intens? Avui t'expliquem tot sobre ell.

Es tracta de "Pillo", un coixí d'espuma de la marca de productes sexuals Dame. La finalitat del producte és sostenir el cos de les persones amb vagina mentre són penetrades per tal que puguin relaxar-se i gaudir del sexe més còmodament. Té una forma de falca que permet que algunes postures siguin més plaents, sigui perquè permet un major accés o una penetració més profunda.


El seu preu no és econòmic, ja que costa 90 euros i es pot aconseguir a la seva web. Tot i això, existeix una versió low-cost de la marca Jasa que té un preu d'uns 17 euros i que pots trobar a Amazon.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: