Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 12 d'agost

per Redacció, el 12 d'agost de 2022 a les 09:10
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Estàs començant a aconseguir els objectius que t'havies marcat i et vindrà de gust celebrar-ho amb els teus amics. Fes-ho, ja que celebrar els èxits siguin grans o petits, sempre va bé i t'ajuden a motivar-te a lluitar pels altres.

TAURE
Avui serà un dia de tranquil·litat i això t'ajudarà a veure les coses amb un punt de vista més positiu. Estàs aconseguint deixar enrere el teu passat, fer-ho et farà veure com totes les preocupacions i mals records que tenies estaven afectant les teves decisions en el present. Aquest canvi serà molt positiu per a tu en un futur.

BESSONS
Avui t'arribaran molt bones notícies, les persones del teu voltant estan veient com t'esforces i ho valoren molt positivament, per aquesta raó pot ser que et donin més responsabilitats de les que tenies fins ara, és la seva forma de demostrar-te que confien en tu i que segueixis com fins ara.

CRANC
Avui et tocarà prendre una decisió important i l'ha de prendre tu, està bé que escoltis els consells que et dona la gent del teu voltant, però al final qui ha de decidir ets tu. Si estàs molt estressada i necessites desconnectar, no tinguis por de fer-ho, ves al teu lloc de tranquil·litat i dedicat el dia a tu.

LLEÓ
És un bon moment per prendre decisions, no pensis tant en què pot sortir malament, ja que sinó arrisqués segur que no passarà res. Ara mateix la sort està de la teva part , així que aprofita-ho. Estàs en un moment molt bo, ets sent molt acompanyat per la gent que t'estima, valora-ho.

VERGE
Estàs molt contenta amb el que estàs aconseguint i això et motiva per continuar endavant. Aprofita el dia per reflexionar de com t'està anant tot i et faran veure com ets de capaç, cada vegada notes que ets més autònoma. Aquesta reflexió t'ajudarà a tenir clares les coses que vols en un futur.

BALANÇA
Avui veuràs qui són realment els teus amics i qui no ho és, ja feia uns dies que hi havia alguna cosa que no t'acabava de quadrar, però avui t'assabentaràs d'una cosa que et farà acabar d'obrir els ulls. Treu de la teva vida totes aquelles persones que no t'aporten res bo i escolta els consells que et donen les persones que més t'estimen.

ESCORPÍ
Avui veuràs que la teva vida està canviant positivament, no tinguis por a aquests canvis, ja que seran a una cosa millor i en un futur ho veuràs molt clar. Si últimament et sents poc valorada, parla-ho amb aquella persona, però no deixis que això afecti la teva energia.

SAGITARI
Avui escoltaràs una conversa que acabarà sent molt decisiva en la teva vida, perquè et servirà per veure les coses clares i prendre una decisió que feia temps que estaves posposant. Aquesta conversa no té per què ser d'algú que tu coneguis, sinó d'algú que es troba en el mateix bar que tu, a la platja o pel carrer. Estigues pendent dels senyals que t'arriben. Avui coneixeràs a algú que es convertirà en un dels teus millors amics.

CAPRICORN
Veuràs que tens moltes opcions entre les quals escollir, analitza-les correctament abans de prendre una decisió. Últimament, has sigut una mica més brusca dient les coses, que encara que fossin veritat, hi havia millors maneres de dir les coses. Avui un comentari dels teus afectarà una persona que t'estimes, parla amb ella i intentar arreglar-ho.

AQUARI
No pares de menjar-te el cap amb un tema i això t'està fent mal, surt i mantingues-te ocupada per tal de deixar de pensar tant en aquest tema. Estar amb els teus amics t'anirà molt bé, et faran riure molt i et donarà una visió més positiva dels fets.

PEIXOS
Les coses no s'aconsegueixen d'un dia per l'altre, tingués paciència i veuràs que amb temps i esforç veus els resultats que esperes. Pensa en positiu i dona per assegurat que allò que vols ho obtindràs, això t'ajudarà.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: