Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: de l'15 al 21 d'agost

per Redacció, el 15 d'agost de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Aquesta és una bona setmana per prendre decisions, has de pensar que és el que et farà més feliç a tu i deixar el que pensen els altres en segon pla. Un amic o amiga tindrà un paper molt important en aquesta setmana, veuràs que realment és una persona a qui has de valorar, ja que ho dona tot per tu. Finalment, has d'aprendre a acceptar les propostes que et puguin fer els altres, perquè no només s'ha de fer el que tu vulguis.

TAURE
Aquesta serà una setmana més tranquil·la i això t'ajudarà a estar més positiva. T'arribarà una notícia que et farà canviar alguns dels teus plans, però estaràs encantada de fer-ho, perquè et fa molta il·lusió. Per altra banda, hi haurà una persona que intentarà que saltis, però la calma que t'acompanya aquests dies aconseguirà que no ho facis.

BESSONS
Aquesta felicitat que portes dins durant la setmana ajudarà a animar els del teu voltat que se sentiran molt a gust amb la teva companyia. Aquesta actitud farà que t'arribin propostes molt interessants i això farà que tinguis una setmana molt entretinguda i especial.

CRANC
Les vacances t'estan anant molt bé, així que continua aprofitant els dies que queden per recarregar piles i omplir-te de positivisme. Les pors que t'havien sorgit en un inici ara s'han transformat amb ganes de donar-ho tot i assumir nous reptes. Hi haurà una conversa d'aquesta setmana que tindrà molt pes en el teu futur, encara que era no ho acabis de veure.

LLEÓ
Aquesta és una molt bona setmana per crear vincles més forts amb els teus amics i familiars, els quals t'ajudaran a tenir un gran benestar emocional. Hi ha un tema que t'està costant una mica saber com enfocar-lo, no siguis orgullosa i demana ajuda a algú del teu voltant.

VERGE
Estàs passant per un moment una mica difícil, però no pateixis que aquesta setmana hi haurà algú que t'ajudarà a sortir del bucle en què havies entrat. Aprofita per buscar alguna activitat que t'ajudi a desconnectar i envoltat de la gent que t'estima, ja veuràs com a poc a poc estaràs molt millor.

BALANÇA
Hi ha un conflicte entre dues persones del teu voltant, intenta no posar-t'hi gaire que sinó encara hi sortiràs mal parada. Feia molt temps que estaves lluitant per aconseguir una cosa i finalment, aquesta setmana ho faràs, això t'omplirà d'il·lusió i et motivarà per continuar lluitant per allò que vols.

ESCORPÍ
Necessites sortir a passar-ho bé i distreure't una mica, proposat aquesta setmana acabar amb els mals rotllos i gaudeix de la companyia dels teus amics. Aquesta setmana coneixeràs a una persona que tindrà un gran impacte en la teva vida. Hi ha un aspecte de la teva vida que et preocupa o no t'acaba de convèncer, ara és el millor moment per fer un canvi cap al que tu vols.

SAGITARI
No has de deixar que les pors del teu passat afectin les teves relacions d'amistat actuals, has d'aprendre a confiar i no desconfiar dels que t'envolten, que una persona et falles no vol dir que tots ho hagin de fer. Hi ha una persona del teu cercle que està molt orgullosa del que estàs aconseguint i t'ho farà saber aquesta setmana.

CAPRICORN
Aquesta setmana sorgiran molts imprevistos i algunes coses no et faran massa gràcia, ja que et trastocaran el que tenies pensat. Pensa que són coses puntuals i tenen solució, mira de demanar ajuda a algú del teu voltant per així poder arribar a aquell pla que et feia tanta il·lusió. Lluita per aconseguir allò que vols i no et conformis amb menys del que mereixes.

AQUARI
Últimament no t'has cuidat massa i el teu cos ho està començant a notar, agafat aquesta setmana per cuidar-te i recarregar energies. És un bon moment per marcar-te els propòsits que vols assolir en els pròxims mesos, posat objectius realistes i que realment et vingui de gust fer, ja que si no et cansaràs només començar-los, així que fes propòsits que et sentis motivada per aconseguir.

PEIXOS
Segueix el que el teu cor et diu i no tinguis por a equivocar-te en les decisions que prens, sempre ets a temps de rectificar. Aquesta setmana veuràs que el teu esforç té recompensa i això t'omplirà de felicitat. Aprofita aquests dies per sortir i relacionar-te amb els teus amics i conèixer gent nova.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: