Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 11 d'agost

per Redacció, el 11 d'agost de 2022 a les 09:20
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
La sort està de la teva part, és el moment perfecte per fer realitat aquell somni o allò que et feia tanta il·lusió en un passat. No deixis que els prejudicis, ni els pensaments negatius afectin els teus plans, ja que pot fer que et perdis moltes oportunitats que se't presentin.

TAURE
Avui es demostrarà que ets una bona líder i això farà que algú del teu voltant recorri a tu per demanar ajuda. No et posis nerviosa, ja veuràs que si confies en tu, tot sortirà genial.

BESSONS
Avui dedica una estona del dia per a tu mateixa, relaxa't, fes aquella activitat que tant t'agrada, posa't una mascareta facial... Si avui et marques un propòsit, ha d'agradar-te realment, perquè sinó acabaràs deixant-lo per més endavant. Si és un propòsit que pots dur a terme amb algú encara et serà més fàcil d'aconseguir, ja que també et motivarà l'altra persona.

CRANC
Avui estaràs molt positiva, t'adones que últimament les coses t'han anat sortint bé i que els petits problemes que han anat sorgint s'han resolt amb facilitat. Prova alguna cosa nova que et cridi l'atenció, potser descobreixes alguna cosa que es queda a la teva vida per un temps.

LLEÓ
Hi ha alguna cosa del passat que et preocupa i no t'acaba de deixar ser feliç, és un bon moment perquè busquis la manera de solucionar-ho, parla-ho amb aquella persona o amb algú del teu voltant, veuràs que t'anirà bé. Has de confiar més en tu mateixa, quan ho facis veuràs que tot surt millor.

VERGE
Avui obriràs els ulls, començaràs a veure les coses tal com són i que potser no t'agrada tant com pensaves. Estàs en un moment de creixement personal, el qual t'aportarà molta alegria i coses bones, la incertesa i tristesa han quedat enrere. Valora el que tens cada dia, veuràs com ets d'afortunada.

BALANÇA
Avui estaràs molt inspirada i això t'ajudarà a veure com és realment la gent que t'envolta, una d'aquestes persones et sorprendrà positivament. Veuràs de qui et pots fiar i de qui no. Avui t'assabentaràs d'un rumor que afecta algú del teu voltant i això et molestarà, però ara per ara no pots actuar.

ESCORPÍ
Finalment, veuràs que no et pots encarregar tu de tot i que està bé demanar ajuda als altres, ja que a vegades fins i tot les coses surten millor. Has d'intentar que els problemes dels altres no t'afectin tant, està bé que els intentis ajudar, però no deixis que els seus problemes et perjudiquin.

SAGITARI
Avui t'espera un gran dia ple de sorpreses que et portaran a gaudir de molts bons moments amb els teus amics i conèixer a gent nova. En una conversa aliena escoltaràs una frase que t'anirà molt bé escoltar, ja que t'ajudarà a estar millor i veure el que és millor per tu.

CAPRICORN
Pensa bé el que diràs abans de fer-ho, perquè a vegades deixes anar comentaris sense pensar i acabes ferint els sentiments dels altres i a vegades solucionar-ho es pot complicar. Et trobaràs amb algú del teu passat i no sabràs molt bé com actuar, ja que no està clar com van acabar les coses entre vosaltres, sigues simpàtica.

AQUARI
Portes molt temps callant una cosa que penses i això t'està fent mal, seu i parla-ho amb algú del teu voltant per alliberar-te una mica i veure també quina és la millor manera d'enfocar el tema.

PEIXOS
Hi ha un tema que fa temps que estàs evitant per por que les coses no siguin com tu esperes, però allargar més aquesta conversa no t'està fent bé, seu i afronta la realitat, la qual no serà tan dolenta com imagines. Escolta el que et diuen les persones que t'estimen, t'anirà bé.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: