Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 10 al 17 d'agost

per Redacció, el 10 d'agost de 2022 a les 09:03
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.


 


Versió sense playbuzz:

ÀRIES
Si fa poc has conegut a algú que t'ha cridat l'atenció, aquesta setmana podràs coneixe'l una mica més a fons i crear un vincle més fort. Veuràs que teniu moltes coses en comú i podria estar bé fer un pas més. Si tens parella, esteu en un dels millors moments, viureu moment molt sensuals.

TAURE
Has d'aprendre ha confiar en la teva parella i no deixar que les pors del que et va passar en relacions anteriors afecti l'actual. Si encara no tens parella, no tinguis por de conèixer a gent nova i deixar-te portar.

BESSONS
En el cas que tinguis parella, hauries de deixar de parlar tant dels teus ex, perquè això està començant a afectar la vostra relació. Tampoc exigeixis que faci certes coses, si li surt fer-les, ja les farà i si no les fa i són accions que tu necessites plantejat si vols seguir en una relació que ni et dona el que necessites.

CRANC
Aquesta setmana t'esperen moments plens de passió i felicitat al costat de la teva parella, cada vegada us coneixeu millor i això es nota. Si encara no tens parella, no et frustris, d'aquí poc arribarà una persona a la teva vida de qui aprendràs molt.

LLEÓ
Tenir parella no significa estar les 24h dels 7 dies de la setmana junts, és important que tingueu espai individual i no deixeu de fer coses sense la vostra parella, ja sigui quedar amb els amics, anar al gimnàs, estar una estona a soles... Perquè si necessites estar 24/7 amb la teva parella, es tornarà en una relació molt dependent.

VERGE
Pot ser que últimament notis que hi ha alguns aspectes que no acaben de funcionar correctament amb la teva parella, no et frustris, seieu i parleu del que us preocupa, és una petita crisi que té molt fàcil solució. Recorda que és el que va fer que us enamoréssiu.

BALANÇA
Escolta els consells de les persones que t'estimen i després decideix tu mateixa el que fer. Però a vegades et pot anar bé escoltar el que diu la gent que t'envolta per veure coses que potser tu sola no veies o el/la justificaves quan no hauries.

ESCORPÍ
Aquesta setmana algú que has conegut fa poc et proposarà de quedar per conèixer-vos millor, no tinguis por i queda amb aquesta persona. Si reapareix a la teva vida una persona del teu passat, no deixis que els records del que vau ser facin reaparèixer aquells sentiments, estàs en un altre moment de la teva vida i tens interessos diferents, no et convé tornar al passat.

SAGITARI
Hi ha algú que et crida l'atenció, però amb qui quasi no has interactuat, no tinguis por d'apropar-te i intentar conèixer-vos més a fons, pensa que si et quedes de braços plegats, segur no passarà res.

CAPRICORN
Aquesta setmana podràs estar menys amb la teva parella, explica-li el perquè i segur que ho entendrà. Un cop hagis acabat amb aquest tema que t'ocupa, mira de pensar algun pla original per fer amb ell/a.

AQUARI
Has de tenir relacions més efectives, no tinguis por a comunicar el que sents i veuràs que l'altra persona pensa el mateix. A més a més, no has de deixar que l'altra persona es mengi al cap amb què pot estar passant quan realment no passa res o el que et passa té fàcil solució.

PEIXOS
La teva parella pensa que estàs perdent l'interès en la relació, nota que cada vegada li expliques menys les coses que et passen pel cap. Seieu i parleu del que us està passant, la comunicació és molt important perquè funcioni una parella.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: