Logotip de Adolescents.cat

La llista negra de Brad Pitt

per Redacció, el 16 d'agost de 2022 a les 06:00
Fa poc s'ha estrenat Bullet Train, una pel·lícula en la qual participa Brad Pitt. I en una de les entrevistes que han fet els actors per fer-ne promoció, el seu company de repartiment Aaron Taylor-Johnson ha confessat el següent secret de Brad Pitt:

"Quan treballes amb tants actors, i després d'un temps, comences a prendre notes del tipus: 'Definitivament, no treballaré amb aquesta persona mai més. Brad té dues llistes, una bona i una altra dolenta". Aaron explica que Brad Pitt s'ha negat a treballar amb algunes persones de la indústria, ja que ell el que vol fer portar alegria i que hi hagi bon rollo entre l'equip i hi ha persones que no compleixen aquests requisits entre d'altres.


L'actor no ha volgut dir quins actors es trobaven en la llista negra de Brad Pitt, però si n'ha dit alguns de les persones amb les quals tornaria a treballar sense cap mena de dubtes, Sandra Bullock i Joey King en serien un exemple.

Què en penses d'aquesta llista negra? Segur que si nosaltres també tinguéssim el poder de decidir amb quines persones treballar hi hauria algunes que estarien a la nostra llista negra.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: