Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 9 d'agost

per Redacció, el 9 d'agost de 2022 a les 09:40
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Si tens alguna idea que fa temps et ronda pel cap, però no t'has atrevit a dur-la a terme, ara és un molt bon moment per fer-ho, ja que la sort està de la teva part. Algú del teu voltat et voldrà ajudar, accepta'l perquè t'anirà bé.

TAURE
Avui estaràs més positiva, portaves uns dies una mica decaiguda, però ha passat alguna cosa que ha fet que vegis com ets d'afortunada. Aprofita el dia d'avui per recuperar les energies i veure't amb alguns amics, els quals estaran encantats d'unir-se a qualsevol pla que els hi proposis.

BESSONS
Avui estaràs tot el dia envoltada dels teus amics i t'adonaràs que tens més gent que t'estima al teu voltant de la que pensaves. Aprofita per gaudir d'aquests moments que et regala l'estiu.

CRANC
Últimament estàs desanimada, has d'estimar-te més, cuidar-te i treure't partit, perquè realment vals molt. És un bon dia per centrar-te a crear vincles més forts amb els teus amics i/o parella. No et quedis a casa, és un bon moment per conèixer gent nova.

LLEÓ
Els somnis que has tingut darrerament t'estan donant idees molt bones, no tinguis por de portar-les a terme, ja que els somnis que tenim poden tenir ocults missatges molt útils si els sabem interpretar. Algú et donarà una resposta a una de les preguntes que feia tant temps t'estaves fent, però potser no és el que esperaves.

VERGE
Algú del teu voltant no coincidirà amb la teva decisió, no t'enfadis, has d'aprendre a acceptar que cada persona té un punt de vista diferent. Avui algun dels teus amics et convidarà a sortir de festa, anima't que t'anirà bé.

BALANÇA
Hi ha un tema que et preocupa, parla-ho amb algú i escolta el que et diuen, el seu punt de vista et pot servir per prendre una decisió, ja que et permetrà veure diferents perspectives del que pot passar amb cada acció. En comptes de centrar-te en les coses negatives que t'estan passant últimament, fixa't en les coses positives i veuràs que són més de les que pensaves.

ESCORPÍ
Avui tot et sortirà bé, demostra a la gent que t'envolta que confies en ells, això els animarà i millorarà el vostre vincle. A tots ens agrada passar una estona sols al dia per desconnectar, però no deixis de banda relacionar-te amb els teus amics. Surt i gaudeix del dia.

SAGITARI
No deixis que els problemes que tens amb una persona afectin les teves relacions amb altres amics. Fa poc et vas discutir amb algú del teu voltant i una tercera persona ha decidit posar-se pel mig, fet que encara ha empitjorat les coses. Tingués calma i queda amb qui tens el problema per solucionar-lo.

CAPRICORN
Segueix les teves intuïcions, ja que et portaran alguna cosa molt positiva a la teva vida. Tot i això, no deixis de banda als altres, està molt bé que et centris a aconseguir el que et proposes, però els altres et poden acompanyar i ajudar en el procés.

AQUARI
Tingués iniciativa, proposa al teu grup d'amics un pla especial per fer el dia d'avui o durant aquesta setmana, veuràs com aquesta idea us servirà per crear records que mai oblidareu. Sigues atrevida i no pensis tant en el que diran els altres.

PEIXOS
Estàs molt cansada, aprofita el dia d'avui per dedicar-te'l a tu mateixa, potser fent un dia de relaxació amb mascaretes facials i exfoliació acompanyades de la teva sèrie preferia o un bon llibre.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: