Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 10 d'agost de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys
El dia de la meva graduació, després de la festa, vaig tornar a casa amb el meu nòvio en cotxe. Mentre el meu pare estava conduint, la meva parella i jo estàvem al darrere i vaig començar a tocar-li (ja sabeu el què ;)) per sobre el pantaló. Ell, em va seguir i em va acabar fent dits fins al punt en què em vaig acabar corrent. No estem segurs de si el meu pare va adonar-se del que havia passat, ja que no ens va dir res en el moment, però el meu nòvio diu que va creuar mirades amb ell pel retrovisor. Mai sabrem si ens va pillar, però la situació ens va donar bastant morbo.

Noi, 16 anys
Soc gay i he conegut a un noi que diu que és heterosexual. Total, que hem anat quedant i fa comentaris i accions que no són pròpies d'un hetero. Fins i tot sembla que m'envia indirectes dient que no ho és. Estic molt liat, perquè no em vull enamorar i després perdre l'amistat, però és que de veritat que crec que no és hetero. Tinc por de preguntar-li si és bi, no sé què fer.

Noia, 15 anys
A vegades encara em pixo al llit a les nits i no és normal amb l'edat que tinc. Quan dormo fora sempre vaig amb por. Si algú se n'assabentes em faria moltíssima vergonya.

Noi, 21 anys
Estic enamorat d'una amiga de la colla, però té parella, també és de la colla i, per rematar, viuen junts. El cas és que ens hem fet diversos petons i també ens fem alguns carinyos. No crec que arribi a gaire més, però vull que sàpiga que és la meva papallona preferida.

Noia, 15 anys
Faig 4t d'ESO i he de portar ulleres des de 6è, però no les porto a l'institut perquè em fa vergonya. Cada curs penso: els curs que ve te les poses. Però mai ho faig, només la meva família i les meves amigues de la colla m'han vist amb ulleres.

Noia, 14 anys
Cada nit els meus pares es pensen que me'n vaig a dormir cap a les 22:45 h. Però en realitat estic mirant anime fins a les 3 de la matinada. Aquesta merda enganxa molt. El millor de tot és que fins i tot m'han comprat medicaments per dormir per recomanació del metge perquè "em noten cansada".

Noia, 15 anys
Els meus pares es van divorciar. Em vaig quedar a dormir un dia a casa del meu pare i a les 4 a.m. vaig sentir uns sorolls que em van despertar. Resulta que el meu pare s'estava follant amb una altra i, a sobre, a l'habitació de la meva germana. Ell creu que no ho sé, però m'ha quedat un trauma.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: