Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 5 d'agost

per Redacció, el 5 d'agost de 2022 a les 09:45
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Avui estaràs una mica tensa, preocuparà relaxar-te i donar-li menys voltes al tema que no et pots treure del cap, necessites deixar passar el temps per veure'l des d'una altra perspectiva i poder decidir. T'anirà bé per relaxar-te i desconnectar organitzar un pla improvisat per fer amb els teus amics.

TAURE
Una persona del teu voltant no està passant pel seu millor moment i veure-la passar-ho malament t'està començant a afectar a tu, has de ser forta per tal de poder ajudar-la. La teva ajuda li anirà molt bé, ja que l'ajudaràs a veure que no val la pena desanimar-se amb totes les coses bones que estan per venir. Sigues positiva i afronta tot el que es ve amb un somriure.

BESSONS
Avui és un bon dia per tu, aconseguiràs tot allò que et proposis, aprofita per aconseguir els teus objectius i prendre les decisions que fa temps que estàs posposant. Vigila de qui et venen els consells, perquè a vegades les enveges són difícils de detectar. Segueix els teus pressentiments.

CRANC
No deixis escapar l'oportunitat que tens davant, ja que en un futur te'n podries penedir. Està bé que valoris els pros i els contres, però no deixis que la por a fracassar t'impedeixi gaudir de grans oportunitats. No vulguis tenir-ho tot i valora que és el que realment et fa feliç. Avui és un dia per estar amb els teus amics, hi ha una persona que et troba a faltar.

LLEÓ
Toca reflexionar profundament, has d'allunyar de la teva vida tot allò i aquelles persones que últimament només t'aporten dolor i t'has de començar a fixar en totes les coses bones que t'estan passant, les quals s'han vist ocultades darrere la teva negativitat. Necessites reflexionar sola, ja has escoltat les opinions dels altres, ara et toca decidir a tu que és el millor que pots fer. La teva família està orgullosa de tu, valora-ho com es mereix.

VERGE
Estàs en moment molt bo en el que acabaràs aconseguint el que et proposis si no et rendeixes, però has de recordar que els grans canvis i les millors coses porten temps, no pots esperar aconseguir-ho en només un dia, així que tingués paciència. Avui potser has de renunciar a una cosa que et feia molta il·lusió, però fer-ho t'aportarà moltes coses bones.

BALANÇA
Avui et sentiràs cansada, deixa a un costat tot allò que et preocupa i intenta dedicar-te temps a tu mateixa. Una persona molt propera a tu et donarà una molt bona notícia que t'alegrarà el dia, celebreu-ho juntes. Aquesta relació serà un pilar molt important en el teu futur.

ESCORPÍ
No pots deixar que t'afectin tant les coses, estàs fent una muntanya d'un gra de sorra i aquesta negativitat només t'està portant més problemes. Canvia d'actitud i recupera la visió positiva que tant et caracteritzava, ja que l'actitud mental que projectes influeix molt en la visió que els altres tenen de tu.

SAGITARI
Hi ha una cosa que no sortirà com tu esperes, no et frustris, ni culpis als altres d'això. No era el moment i encara que ara no ho vegis, en un futur ho agrairàs. Si creus que algú del teu voltant t'està mentint o ocultant alguna cosa, intenta tenir proves abans d'acusar-lo, ja que pots ferir a aquella persona, fixa't en els senyals que t'arriben i la veritat acabarà sortint a la llum.

CAPRICORN
Avui faràs una cosa que et farà destacar i que la gent del teu voltant estigui orgullosa de tu. Algú del teu passat reapareixerà a la teva vida i et trastocarà una mica, si no et sents preparada perquè torni a la teva vida no té per què fer-ho. Deixa de donar-li tantes voltes al passat i comença a gaudir del present, que es venen moltes coses bones a la teva vida.

AQUARI
Avui comença una època de canvis en la teva vida, els quals seran molt positius. No prenguis decisions sense pensar bé les coses, valora totes les opcions i els pros i contres abans de donar una resposta. Estigues animada, perquè pots veure que tens moltes opcions entre les que escollir. Apareixerà algú en la teva vida que et farà recuperar la il·lusió que donaves per perduda.

PEIXOS
Descobriràs una habilitat teva que tenies oculta i que et beneficiarà a la llarga si la poses en pràctica. Rebràs una bona notícia de la persona que menys t'imagines i això et pillarà per sorpresa i al principi no sabràs com reaccionar. Felicita i celebra-ho amb aquesta persona i també t'anirà bé a tu per estar més animada.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: