Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: de l'8 al 14 d'agost

per Redacció, el 8 d'agost de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
No deixis que l'estrès et superi, t'espera una setmana molt bona així que no deixis que aquest sentiment no et deixi gaudir com toca. Aquesta setmana sortiràs de la teva zona de confort i et sorprendrà gratament aquesta nova experiència, la qual et permetrà enfortir les relacions amb la gent que t'envolta. En l'amor si encara no tens parella pot ser que tinguis una fletxada, la qual serà corresposta.

TAURE
Estàs a punt d'assolir un objectiu que fa temps que estàs lluitant per aconseguir, no et relaxis donant-lo per fet. Aprofita aquests dies per sortir de la rutina i provar coses noves, practicar esport o alguna activitat física t'anirà molt bé per renovar energies, queda amb els amics per fer-ho, ja que serà més divertit. En l'amor últimament estàs molt enamoradissa, vigila no et fixis en la persona menys adequada per tu.

BESSONS
Has de confiar més en tu mateixa i les teves capacitats, pots arribar molt més lluny del que et penses. En l'amor, si encara no tens parella veuràs que segurament has deixat escapar alguna oportunitat per haver estat distreta amb altres temes, però ara estàs més oberta a l'amor i en poc temps algú apareixerà a la teva i si tu ho vols s'hi quedarà. Si ja tens parella, estàs passant per un dels millors moments així que aprofita per gaudir-los al màxim.

CRANC
Últimament notes que t'estan exigint molt i tens por de no arribar a tot. Això, et farà estar una mica estressada. Demana ajuda a algú del teu voltant, t'ajudarà a treure't un pes de sobre i a més us servirà per unir-vos més. En l'amor estàs passant per un moment d'inseguretat, potser penses que la teva relació s'està estancant, donat un temps per reflexionar cap a on vols que vagi la cosa i un cop ho tinguis decidit parla-ho amb l'altra persona.

LLEÓ
És important que aquesta setmana et cuidis per tal de tenir les piles carregades per aquesta setmana, ja que serà intensa i t'omplirà de felicitat. No vulguis tenir sempre la raó, perquè això et pot portar problemes amb la gent que estimes, escolta el que et diuen els altres i dona la teva opinió amb tacte. En l'amor, aquesta serà una bona setmana, però recorda la importància d'una bona comunicació.

VERGE
No estaràs de molt bon humor aquesta setmana, però has d'intentar recuperar-lo, has de vigilar controlar el teu mal geni per no ferir a la gent del teu voltant. En l'amor, tot flueix com desitges i si encara no tens parella pot ser que aparegui algú que causarà un gran impacte en la teva vida. No prenguis decisions de les quals et puguis penedir.

BALANÇA
Estàs desitjant viure noves emocions i experiències, així que aquesta setmana buscaràs diverses maneres d'aconseguir-les. Aprofita per apuntar-te al màxim de plans que puguis dels que et proposin. La gent del teu voltant ha estat observant el que has fet últimament i estan molt orgullosos del que estàs assolint. En l'amor pot ser que et sentis una mica estressada, relaxa't i espera una mica.

ESCORPÍ
Aquesta setmana t'arribaran moltes notícies positives això farà que siguis el tema de conversa de la gent del teu voltant, però no deixis que això et tiri enrere. Celebra aquestes bones notícies amb la teva família i els teus amics, ja que l'ocasió ho mereix. La relació en la qual estàs va molt bé i vols fer un pas més, parla-ho amb l'altra persona perquè segurament també voldrà.

SAGITARI
Aquesta setmana recuperaràs l'entusiasme d'abans i estaràs molt més motivada. Aprofita per fer plans i crear vincles més forts amb els teus amics. No facis compres compulsives perquè al cap d'uns dies t'acabaràs penedint de tot el que has gastat en coses que potser no t'agraden tant i que podries haver gastat en una altra cosa o haver estalviat. La teva actitud positiva t'obrirà moltes portes i coneixeràs a gent nova que han aparegut per quedar-se.

CAPRICORN
Aquesta setmana tindràs les idees molt clares, així que segueix el que tu creguis i no deixis que els comentaris dels altres afectin les teves decisions. En l'amor hi haurà actituds de la teva parella que t'irritaran, no et guardis el que et molesta i parleu-ho, ja que sinó les vostres discussions seran cada vegada més fortes.

AQUARI
Aquesta setmana toca cuidar-se i relaxar-se, fes plans tranquils que t'ajudin a recuperar les forces perdudes. En l'amor tindràs una molt bona setmana, si estàs soltera l'amor està a punt d'arribar, no et tanquis a conèixer noves persones. Si ja tens parella, veuràs com cada vegada avanceu més i aneu creant un futur junts.

PEIXOS
Aquesta setmana estaràs molt amb la teva família, necessiten tenir-te a prop i tu també et sentiràs millor després de compartir estones al seu costat, t'ajudaran a retrobar-te amb tu mateixa i veure quines són realment les coses importants en la teva vida. En l'amor les coses van millor del que esperes, segueix la teva intuïció i veuràs com no t'equivoques de camí.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: