Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 4 d'agost

per Redacció, el 4 d'agost de 2022 a les 09:53
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Avui és un molt bon dia, has deixat enrere el teu passat i comences a gaudir del present i a valorar el que t'envolta. Tot i això, les coses que has viscut en el teu passat t'ajudaran a no cometre els mateixos errors en el futur. En l'amor, escolta el que t'han de dir, avui serà un dia ple de passió i de noves experiències.

TAURE
Avui estaràs una mica decaiguda, et preocupa no poder estar ajudant a una amiga com t'agradaria, però realment ella està valorant molt el teu esforç. Proposat un nou objectiu i lluita per assolir-lo. Avui potser et tira la canya una persona que no esperes i això t'ajudarà a divertir-te

BESSONS
Tens moltes ganes que arribi el cap de setmana, però no oblidis el que t'havies compromès a fer aquests dies. Has d'estar atenta, perquè pot ser que se't passi per alt un detall rellevant. Els amics et valoren molt i confien molt en els consells que els hi dones, avui un d'ells et trucarà per demanar-te'n un.

CRANC
Fa temps que et preocupa un tema i necessites parlar-ho amb algú perquè et doni la seva opinió i potser així tenir un punt de vista diferent del teu que t'ajudi a estar més positiva, parla-ho amb la gent propera a tu, ells que et coneixen millor sabran el que dir-te. Vigila amb els comentaris que fas, ja que poden ferir a algú del teu voltant.

LLEÓ
Avui no serà un dia tan tranquil com esperaves, hi haurà alguna sorpresa durant el dia que farà que es trastoqui el que tenies planejat. Hi ha una cosa que fa temps que estàs esperant, et van arribant pistes que això succeirà, però encara no has estat capaç de veure-les. Avui és un bon dia per sortir de la teva zona de confort i veuràs que en un futur ho agrairàs.

VERGE
Avui et proposaran un pla inesperat, no dubtis en apuntar-te, ja que t'anirà molt bé per relaxar-te i desconnectar. La vida sentimental et reserva una sorpresa molt positiva i que t'aportarà molta felicitat.

BALANÇA
Avui coincidiràs amb algú que et va jugar una mala passada, intentarà tornar-se a apropar a tu i hauràs de ser tu la que valoris si realment et val la pena tornar a tenir una persona així a la teva vida. No segueixis el primer impuls, millor reflexiona bé abans de prendre les decisions.

ESCORPÍ
T'agrada molt anar a la teva, però avui potser és millor que t'adaptis al que proposin els altres, ja que no estàs passant pel millor moment i necessites que et donin suport. Et tocarà prendre una decisió important, no deixis que el que et diguin els altres t'afecti en la teva decisió.

SAGITARI
Comença a planificar un dia de relaxació, perquè el necessites; mentre esperes que arribi aquest dia, atreveix-te a cometre una petita bogeria. Hi ha una activitat que et crida molt l'atenció, no esperis a començar-la, perquè t'inspirarà molt i t'ajudarà a sentir-te lliure.

CAPRICORN
Encara que avui sigui un bon dia, hi haurà un tema que et generarà inquietuds o preocupacions sense que puguis evitar-lo, estigues tranquil·la, amb el temps veuràs que és menys important del que et penses. Avui aconseguiràs tot el que et proposis i això farà que estiguis molt satisfeta amb tu mateixa.

AQUARI
Avui tindràs les emocions a flor de pell i això pot provar que es creïn tensions emocionals, hi ha algú que voldrà estar al teu costat, però tu ara mateix vols estar sola, potser estaria bé que et deixis ajudar perquè et servirà per veure que les coses no són tan negatives com tu les veies.

PEIXOS
Hi ha una situació que tu ja donaves per tancada, però en una conversa d'avui veuràs que encara hi ha temes pendents per parlar i així poder passar pàgina completament. No tinguis dubtes del que vas dir, seu i parla amb aquella persona amb tranquil·litat per aconseguir estar els dos bé. Aprofita el dia per relaxar-te i recuperar el bon humor que sempre t'ha caracteritzat.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: