Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 568]

per Redacció, el 20 d'agost de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Em vaig liar amb noi que anava a extraescolar amb mi. Em posava molt i un dia vam anar a una casa encantada i ens vam començar a calentar. Jo li vaig fer moltes palles i ell molt de dits. Al final vam acabar despullats, suats i calents. Brutal ho tornaria a fer.

Noia, 15 anys
Vaig anar a Anglaterra de viatge amb la família i allà vaig veure a una amiga meva que anava amb un noi que em posava moooolt. Vam quedar per a fer Netflix & Chill tots tres i quan la meva amiga se'n va anar ell va posar-se calent i ens vam començar a fer tocaments per sota la manta. Van acabar follant a la meva habitació a tope.

Noi, 17 anys
Un cop la meva millor amiga i jo vam anar a dormir a casa d'una amiga en comú i ens vam calentar tant que ens vam començar a liar i a treure la roba amb la nostra amiga dormint al matalàs del costat. Vam acabar tocant-nos allà mateix.

Noia, 15 anys
Ara fa un parell de setmanetes vaig anar de campaments amb el meu esplai. Estava en una hamaca amb un amic parlant amb els seus amics quan de sobte quan vam començar a parlar de coses tristes em va començar a tocar la cuixa. Els millors dits de la meva vida i, segons ell, la millor palla. No ens vam resistir i malgrat que la dutxa estava congelada vam acabar follant allà.

Noi, 18 anys
Vaig anar de viatge de fi de curs a Mallorca en vaixell i d'anada "el responsable" del nostre grup em va començar a tirar la canya i durant l'estada a Mallorca vam seguir parlant per Insta. Ell em va proposar de dormir a la seva cabina durant la tornada. La cosa és que vam fer de tot menys dormir. Sens dubte, la millor experiència de la meva vida.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: