Logotip de Adolescents.cat

La teoria darrera de la relació del Ross i la Rachel

per Redacció, el 8 d'agost de 2022 a les 06:00
Hi ha una teoria que circula per internet que explica el perquè dels problemes en la relació del Ross i la Rachel de Friends.

Es diu que aquesta relació està maleïda des del primer episodi, i és que en els primers minuts del primer episodi quan la Rachel entra al central Perk amb el vestit de núvia, en el moment en el qual va a saludar al Ross, s'obre el paraigua que porta ell entre els dos.

Es creu que si s'obre un paraigua un lloc tancat, porta 7 anys de mala sort. És precisament després d'aquests 7 anys de mala sort quan la Rachel i el Ross tenen a la seva filla, l'Emma. I és gràcies a aquest moment que acaben aquests anys de mala sort.

Què en penseu vosaltres? 

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: