Logotip de Adolescents.cat

Com afecten les xarxes socials a les teves vacances?

per Redacció, el 4 d'agost de 2022 a les 06:00
L'estiu és l'època de l'any en què més coses es fan. Anar a festivals, passar el dia a la platja, marxar de viatge, tornar al poble... són plans que portem tot l'any esperant i que quan arriben no sempre són tan perfectes com ens imaginàvem. Per què?

La raó és clara: les xarxes socials ens han creat unes expectatives difícils de complir. Els instastories i els posts moltes vegades ens mostren una imatge de l'estiu fictícia, però no en som conscients. Així quan arriben les nostres desitjades vacances intenten recrear allò que hem vist i quin és el resultat? Decepció.

Així doncs, què has de fer per gaudir de les teves vacances?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: