Logotip de Adolescents.cat

Stranger Things: Aquest hauria estat el final alternatiu de l'Eddie

per Redacció, el 4 d'agost de 2022 a les 06:00
Alerta! Si no t'has acabat l'última temporada de "Stranger Things" no continuïs llegint, ja que aquesta notícia conté espòilers.

En l'últim episodi de la quarta temporada veiem com l'Eddie és devorat per les criatures de Vecna, després d'intentar crear un efecte de distracció per dona'ls-hi més temps al grup. A causa d'això, hi ha molts fans que estan buscant noves teories per tal de trobar una opció que pogués fer tornar a l'Eddie a la vida, però els creadors de la sèrie ja han deixat clar que això no passarà.


En el pòdcast "Happy Sad Confused" van dir que el final de l'Eddie ja estava marcat des d'un inici i que el final alternatiu que tenien pensat encara era pitjor del que es va rodar. "Sempre vam veure a l'Eddie com un personatge condemnat".

"En aquest final l'Eddie va acabar com un heroi, una altra opció era poc probable, ja que com expliques com pot sobreviure a allò, ningú de Hawking hagués acceptat una explicació sobrenatural per allò. Hauria acabat a la presó i tampoc hauria aconseguit graduar-se"


Una altra curiositat que potser no sabies de Stranger Things és que Sadie Sink va estar a punt de ser rebutjava per interpretar el paper de Max, ja que els directors de la sèrie consideraven que ella era massa gran per interpretar aquell personatge. En aquell moment Sadie Sink tenia 14 anys. Després de demanar que li donessin una oportunitat i de fer una lectura del guió, els directors la van trucar per dir-li que l'agafaven.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: