Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 3 d'agost al 7 d'agost

per Redacció, el 3 d'agost de 2022 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.


 


Versió sense playbuzz:

ÀRIES (3/5) 
Hi ha una persona nova a la teva vida, però les teves experiències passades no et permeten acabar de confiar en ell/a. És difícil que la història es repeteixi i aquesta persona que et ronda diàriament mereix la seva oportunitat. Explica-li el que et passa, les teves pors i et sentiràs més tranquil·la i també ajudaràs a què ell/a et comprengui i entengui la teva desconfiança.

TAURE (4/5)
És el moment de prendre la iniciativa. Si t'agrada algú no esperis que vingui a la teva porta amb un ram de flors, tu també pots moure fitxa i segur que també ho valorarà l'altra persona, la qual pot estar dubtant dels teus sentiments cap a ell/a.

BESSONS (2/5)
La persona que estàs coneixent o amb qui tens una relació voldrà fer un pas més, però a la vegada té por de dir-t'ho perquè dubta si tu també voldràs. Asseieu-vos i parleu del que voleu en un futur.

CRANC (3/5)
Hi ha una persona que fa molt temps que va al teu darrere i encara que t'ha enviat mil senyals, no aconsegueix que tu te n'adonis. És una persona molt tímida, així que intenta donar-li peu a què es pugui obrir i ser més directe.

LLEÓ (3/5)
Algú del teu voltant està boig per tu, però encara no te n'has adonat. Posa més atenció als senyals que t'envia. En cas que tinguis parella, aquesta necessita més atenció, no està passant pel millor moment i vol que li facis costat i molts mimos.

VERGE (2/5)
Has de deixar que les coses flueixin sense forçar a que passi el que tu desitges, ja que pot ser que ho espatllis. Si ha de ser, serà. Dona-li a la persona un espai per tal que pugui expressar el que sent per tu.

BALANÇA (4/5)
Hi ha una persona que et demanarà que li donis una oportunitat, encara que tinguis dubtes perquè no saps ben bé com pot acabar allò, ja sigui per por que s'espatlli la vostra amistat o perquè no acabes de tenir clar el que sents per ell/a, dona-li una oportunitat i veuràs com et sorprendrà.

ESCORPÍ (3/5)
Has de començar a actuar, si estàs tan enamorada d'ell no pots esperar que s'apropi a tu si no mou s ni un dit ni li envies senyals. Fes algun pas, segur que tens mil idees pensades de com acostar-te a la persona que t'agrada.

SAGITARI (5/5)
Encara no te n'has adonat, però has aconseguit captar l'atenció de la persona que tant desitjaves. D'aquí poc, aquesta persona decidirà fer un pas i demanar-te de tenir una cita. Si busques una relació estable pots tenir-la al costat d'aquesta persona.

CAPRICORN (3/5)
La persona que tens al teu costat t'acompanya en tot allò que vols fer i decideixes, encara que no tingui massa interès personal en això. Agraeix-li avui aquests gestos tan bonics que té amb tu i el suport que et dona. Pensa en algun detall que puguis tenir amb aquesta persona.

AQUARI (2/5)
Si tens un dilema amorós, potser és que la teva ànima bessona encara no ha arribat a la teva vida. Un temps de solitud t'aniria molt bé i aconseguiries relaxar-te. No deixis que els teus problemes sentimentals t'impedeixen veure totes les coses bones que passen al teu voltant diàriament

PEIXOS (3/5)
Has de millorar la comunicació que tens amb la teva parella, últimament has portat tu la veu cantant i ell/a no se sent massa escoltat. En el cas que encara no tinguis parella, avui pot ser el primer contacte amb algú que es tornarà essencial en la teva vida.





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: