Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 567]

per Redacció, el 13 d'agost de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 



Versió sense playbuzz
Noi, 17 anys
Estàvem de festa a casa d'una amiga i em va dir que a l'habitació dels seus pares no hi havia ningú. Em va donar un "calentón" i a ella també, així que vam començar a follar com dos animals i 5 minuts més tard els seus pares ens van pillar en ple acte. No he passat tanta vergonya en la meva vida.

Noi, 16 anys
L'altre dia estava a les piscines del meu club amb la meva nòvia. Ella estava agafada a mi i jo li anava tocant el cony, després ella em va agafar la polla i se l'anava refregant pel cony. Hi havia un munt de gent i teníem molt morbo. No vaig poder sortir de la piscina fins que se'm va passar el calentón.

Noia, 17 anys
Portava 3 mesos amb el meu nòvio i poques vegades teníem casa sola. Estàvem en l'època de voler-ho fer sovint i no teníem lloc on fer-ho. Era hivern i estàvem a la platja liant-nos i així. Ens vam posar molt calents i ens vam acabar masturbant mútuament. Si haguéssim tingut condó ho hauríem fet allà mateix.

Noia, 16 anys
Estava amb tota la classe i els professors a la sala d'actes de l'escola veient una peli quan amb un noi, amb el que ja m'havia liat de festa, van començar a agafar-nos la mà. Va acabar fent-me dits i jo una palla amb el professor al costat. Sort que no ens van pillar.

Noia, 17 anys
Una vegada estava a casa d'un amic (que m'agradava) amb més gent i ens vam quedar a dinar. Després a tots ens venia de gust anar a fer la migdiada i l'amic va pujar a dormir a la seva habitació. Jo els hi vaig posar una excusa als altres i vaig pujar al seu llit, vam fer cullereta i al final ens vam posar tan calents que vam acabar masturbant-nos mútuament.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: