Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 3 d'agost de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
Al febrer vaig començar a parlar amb un noi de l'insti un any més gran que jo. El cas és que vam començar a tontejar i al final vam quedar fora de l'insti per liar-nos. Vam anar quedant fins que un dia vam quedar a casa seva perquè se suposava que el seu pare no tornava fins tard... però quan vam començar a liar-nos ell em va posar la mà a dins del pantaló i li vaig fer una palla. Justament quan estàvem acabant va entrar el seu pare, em vaig espantar i ell em va dir que m'esperes al balcó fins que el seu pare estigués distret. Després d'estar 10 min a fora al balcó vaig marxar corrents.

Noi, 17 anys
M'atrau moltíssim el meu millor amic, però té novia i fa bastant temps que estan junts. Soc bisexual i ell ho sap, però el que no s'imagina és que em posa moltíssim i quan em masturbo bastants cops pensant en ell.

Noia, 14 anys
Des que vaig veure el final de Merlí sempre que vaig al vàter em fa por que em caigui la cisterna al cap i intento no anar a llocs que hi hagi el vàter amb la cisterna penjant.

Noia, 17 anys
Un dia vaig anar al lavabo acompanyada d'una amiga meva. Vaig entrar i ella em va esperar fora. Al cap d'uns minuts surto i la veig baven aigua de la font. Agafo força i li vaig posar el dit pel cul molt fortament. El cas és que la noia es gira i veig que no és la meva amiga, sinó una noia semblant a ella. Quina vergonya!

Noia, 16 anys
Em parlava amb un noi aquest estiu. Teníem "algo", però els dos estàvem de vacances fora de la ciutat on vivim. Gairebé sempre parlàvem de coses molt sexuals, semblava que ell no sabia parlar de més temes. Em va confessar que es feia 5 palles al dia, 3 com a mínim, i un dia parlant a les 3 de la matinada em va dir de fer-nos una palla comuna aprofitant que em quedava poca bateria i ja anàvem a dormir. Ens la vam fer a la vegada i l'endemà ens ho vam dir. Ara sempre que escolto la cançó de "Tócate, tócate, que yo haré lo mismo des del otro lado" em recorda a aquell moment. No ho podré oblidar.

Noi, 14 anys
Un dia a classe no sé què em va passar que estava molt calent i com que tenia una jaqueta me la vaig posar i em vaig fer una palla a mitja classe. Ningú se'n va adonar. La millor palla de la meva vida amb el morbo de què em pilles la profe.

Noi, 17 anys
Avui dia encara em faig pipí al llit. No ho saben els meus pares perquè quan em passa rento el llençol ràpidament. Tinc por de dir-ho.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: