Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 2 d'agost

per Redacció, el 2 d'agost de 2022 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Avui serà un dia molt mogut amb sorpreses i alts i baixos en l'amor. Serà un bon dia en el qual et sentiràs satisfet amb el que has aconseguit, encara que puguis tenir una sorpresa que no sigui ben bé el que tu desitjaves. Avui l'amor serà el protagonista.

TAURE
Últimament consideres que no t'estan valorant suficient, avui decidiràs parlar amb les persones que més t'importen de com et sents i t'ajudaran a veure que la realitat és millor de la que imaginaves. Pel que fa a l'amor, dona't uns dies més per pensar abans de prendre la decisió.

BESSONS
Es comencen a produir diversos canvis en la teva vida que seran molt positius per al teu futur, encara que potser ara no ho veus. Avui una amiga teva necessitarà que li facis costa perquè no està passant pel seu millor moment, surt amb ella i anima-la i descobriràs també una cosa que t'anirà bé a tu.

CRANC
Avui començaràs a estar més alegre i veuràs que les coses que t'avien passat feia poc es tornen petites i ho pots superar tot, aprofita per treure el millor de la situació i et servirà per trobar una resposta que feia temps que estaves esperant. En l'amor, pot ser que avui et trobis a algú del teu passat que et va fer mal i això et permetrà veure com has evolucionat i que estàs millor sense aquesta persona.

LLEÓ
És el moment per fer el canvi que portes temps pensant, però pren-te'l amb calma i veuràs com sortirà millor del que penses. Escolta bé el que et diu la gent que t'estima perquè et pot servir per veure un altre punt de vista diferent del teu. Sigues positiu.

VERGE
Pot ser que les coses no surtin com esperaves, però no t'has de frustrar, ja que segurament en el futur veuràs que és millor així. Avui és un bon dia perquè et reuneixis amb els teus amics i gaudiu de l'estiu.

BALANÇA
Pren-te el temps que necessitis per fer les coses, no vulguis anar massa ràpid perquè aleshores el resultat que obtindràs no serà el que t'hagués agradat. Avui et convé passar una estona a soles per poder reflexionar sobre el tema al qual li has estat donant tantes voltes.

ESCORPÍ
Avui estaràs una mica negativa, però ho has de canviar, pensar que per molt malament que ho puguis estar passant, és una cosa passatgera i que en un temps estaràs millor. Si fa poc has començat una relació sentimental, avui és el dia perfecte per tenir una conversa profunda en la qual us conegueu millor i sincerar-vos. Avui és un dia de progrés.

SAGITARI
Avui la sort està del teu costat i per aquesta raó és el millor moment perquè reprenguis aquell objectiu o projecte que havies deixat de banda. Surt amb els amics i coneix a gent nova, pot ser que avui coneguis algú que et marcarà molt en un futur.

CAPRICORN
Has d'aprendre a escoltar als altres i acceptar que potser no sempre tens la raó. Avui tindràs una conversa amb els teus amics en la que hauràs d'escoltar bé el que et diuen per què et pot ajudar molt en un futur i tenir una perspectiva diferent. En l'amor, escolta el que et diu la teva parella, ja que últimament us heu comunicat menys.

AQUARI
Avui és un dia per descansar i gaudir del que has aconseguit, aprofita per fer alguna activitat creativa que t'ajudarà a veure el teu potencial i a relaxar-te. Prendre's les coses amb calma no vol dir que vagis perduda, igualment pots tenir molts clars els teus objectius.

PEIXOS
Avui tornaràs a agafar el control de la teva vida i a prendre les decisions que havies estat posposant, aquest temps que t'has pres t'ha anat bé per reflexionar i veure que és el millor per a tu. Una persona propera a tu està cometent un gran error, que no et sàpiga greu dir-li perquè t'ho agrairà. En l'amor, avui estaràs una mica perduda, no sabràs com reaccionar a una notícia, però amb el temps veuràs que ha estat molt positiva.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: