Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: de l'1 al 7 d'agost

per Redacció, el 1 d'agost de 2022 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Aquesta setmana estarà repleta de sorpreses. La Lluna en la seva fase de quart creixent t'ajuda a resoldre assumptes pendents i això t'ajudarà per fi sentir-te alliberada. Recorda apostar sempre per tu mateixa. En l'amor, pots tenir la sensació que tot va més lent del que tu voldries, però calma que tot arribarà.

TAURE
Aquesta setmana pot ser que estiguis amb menys animat, però en un moment de la setmana arribarà una notícia que fa temps estàs esperant i ajudarà que t'animis. Pel que fa a l'amor, aquesta setmana està del teu costat, aconseguiràs l'estabilitat que portaves esperant fa temps.

BESSONS
T'espera una setmana moguda, procura estar descansada i relaxada en aquests dies per poder arribar a tot el que vols. Confia en la teva intuïció, que t'indicarà què fer i què dir a cada moment. No abaixis la guàrdia ni perdis la confiança en tu mateixa. Pel que fa a l'amor, aquesta setmana t'assabentaràs d'una cosa que no t'agrada gaire i et farà obrir els ulls.

CRANC
Aquesta serà una setmana molt productiva, sorgiran alguns imprevistos, però sabràs com resoldre'ls correctament i això deixarà sorpresos als del teu voltant. En l'amor, et sorgiran dubtes i en el cas que estiguis soltera, coneixeràs a una persona que et marcarà.

LLEÓ
És una bona setmana per dedicar-la als teus amics i familiars i crear així vincles més forts. Aquesta setmana tindràs una conversa que feia temps que estaves esperant i que t'ajudarà a il·lusionar-te pel que t'espera en un futur.

VERGE
Aquesta setmana tens poder de seducció, és el moment ideal perquè es compleixin algunes de les teves il·lusions i es despertin nous sentiments, oblida les inseguretats que en van poder causar fets del passat i viu al màxim aquest moment que està per venir.

BALANÇA
Amb la Lluna en la seva fase quart creixent, es poden desencadenar canvis que et desconcertin una mica, sobretot al principi, però la teva ment estarà més desperta que mai i sabràs treure el millor partit a les circumstàncies. En l'amor, estaràs molt conciliador, i et fixaràs més en el que us uneix que en el que us separa.

ESCORPÍ
No facis cas de comentaris negatius que només et desestabilitzen. Alguna relació o assumpte del passat poden tornar a la teva vida i hauràs de decidir si vols reprendre-la o passar pàgina. La teva intuïció et guiarà per a triar allò que més et convé. Segueix els teus pressentiments.

SAGITARI
Aquesta setmana et sentiràs amb molta energia, segura de tu mateix i capaç de tot. T'alliberaràs de lligams que estaven condicionant la teva vida i et centraràs en el creixement interior. Et mostraràs molt obert i accessible, i això farà que et relacionis amb gent nova.

CAPRICORN
Et prendràs les coses amb calma, evitant prendre decisions precipitades, però amb una determinació i una força de voluntat tan fortes que serà difícil que no aconsegueixis el que et proposis. És un bon moment per prendre les decisions en l'amor que fa tant temps que estàs posposant.

AQUARI
Aquesta setmana serà moguda, però una actitud serena i positiva t'ajudarà a superar-ho tot sense problemes. En el terreny sentimental, hauràs de prendre una decisió i encara que et costi, has d'entendre que serà el millor per a tots dos. Busca suport en els amics i aconseguiràs superar-ho abans del que t'imagines.

PEIXOS
Un nou cicle astral et proporcionarà molta alegria i benestar emocional. Aquests pensaments tan positius atrauran cap a tu noves situacions favorables. Pel que fa a l'amor, si en últimes setmanes semblava que hi havia un cert distanciament entre vosaltres, el teu canvi d'actitud actual et farà recuperar el teu entusiasme i el seu.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: