Logotip de Adolescents.cat

Curiositats que potser no sabies sobre «Despechá», el nou tema de la Rosalía

per Redacció, el 29 de juliol de 2022 a les 06:00
Rosalía ha estrenat el seu últim tema 'Despechá', una cançó que fa temps que és viral a TikTok i que molts estaven desitjant escoltar sencera.

La primera vegada que Rosalía va interpretar un fragment de la cançó va ser al concert inaugural a Almeria. Allà va preguntar als fans quin nom preferien: 'Lao a lao' (el nom original de la cançó) o 'Despechá', i sembla que els va agradar més la segona opció.


La cançó parla del desenamorament des del poder femení i té una base llatina, amb sons propis del mambo cubà. Els 35 segons que l'artista va compartir de la cançó a TikTok es van viralitzar en molt poc temps i algunes celebritats i fans van demanar a Rosalía que treies la cançó. Fins i tot la seva parella, Rauw Alejandro, li va demanar públicament a les xarxes socials. Ara que ha sortit a la llum, Rauw ha confessat que ell portava des del mes de febrer escoltant-la i esperant el moment en què la resta del món ho pogués fer.
 

Rosalía ha aclarit el motiu pel qual va compondre la cançó i quin és el seu significat. Explica que "hi ha moltes maneres d'estar Despechá, en aquest tema és des de la bogeria i la llibertat, anant sense reserves ni penediments". A més, ha explicat que ha tret la inspiració de la República Dominicana, lloc que ha tingut l'oportunitat de visitar i on ha après molt de música.

Un fet que ha cridat l'atenció dels fans és que la foto de la portada és una selfie que Rosalía es va fer amb Rauw.
 
Si encara no has escoltat la cançó, la trobaràs a plataformes com Spotify i Youtube.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: