Logotip de Adolescents.cat

Et genera ansietat despullar-te davant una altra persona?

per Redacció, el 4 de setembre de 2022 a les 06:00
Alguna vegada has sentit ansietat en pensar en la situació d'haver-te de despullar davant d'algú? Aquesta por sol aparèixer en el moment de mantenir relacions sexuals amb una persona i se la coneix com a 'deshabiliofòbia'.

Les persones que viuen amb aquesta por a que les vegin sense roba solen tenir inseguretats físiques. Aquests poden haver estat donats per una situació traumàtica (per exemple, que una parella sexual fes un comentari despectiu sobre el seu físic) o simplement pel fet d'estar exposat/da contínuament a cossos perfectes a través de les xarxes socials.

Sigui quin sigui el motiu d'aquesta por, hi ha una sèrie de coses que pots fer per superar la deshabiliofòbia:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: