Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 6 i 7 d'agost

per Redacció, el 6 d'agost de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Els Àries necessiteu una dosi d’energia extra aquest cap de setmana perquè no doneu l’abast. El millor que pots fer és intentar desconnectar de tot i de tothom una estona. Allunya't de persones negatives que només aconsegueixen desestabilizar-te! El que et proposis pots aconseguir-ho. Aprofita-ho! Moment de la sort: dissabte al matí.

TAURE
Tens les coses més clares i sabràs en tot moment què has de fer. Sembla que tindràs una conversa important per escrit amb una persona que pot influir molt en el teu futur pròxim. Pots viure moments molt màgics i no passaràs gens desapercebut, encara que potser no ho notis! Moment de sort: dissabte a la nit.

BESSONS
Sembla que els Bessons descobrireu aquest cap de setmana la cara oculta d’un amic, no tot és el que sembla. Recupera una cançó antiga que et feia sentir moltes coses, ara tindrà un nou significat... tu saps que res se't resisteix quan t'ho proposes de veritat! Moment de sort: diumenge al migdia.

CRANC
La Lluna t'aporta una màgia especial que no passarà desapercebuda, algú que ni esperes, es fixarà especialment en tu! Aquest cap de setmana us sentireu amb les energies renovades! Tens bona sort amb les relacions personals però has de mimar més la teva família. Moment de sort: dissabte a la tarda.

LLEÓ
Cap de setmana una mica estrany i inestable pels Lleó. Sembla que les coses no acaben de sortir com tu vols i és possible que t’emprenyis amb una persona per aquest tema. Però no t’amoïnis, les coses milloren. Sort amb l’amor: diumenge al vespre.

VERGE
No estàs segur amb una decisió que has de prendre i aquest cap de setmana serà clau per tenir-ho clar. Demana consell a una persona més gran que tu, en ella trobaràs la resposta. Escolta sobretot però, el teu interior, perquè tens les idees molt clares i l'èxit és teu! Tens molt bona sort amb l’amistat. Moment de la sort: dissabte,

BALANÇA
Aquest cap de setmana els Balança estareu més tranquils i podreu anar més al vostre aire. Hi ha una persona que us està aportant molt bona energia, intenta parlar més amb ell/a. Surt i no et quedis a casa, perquè aquest cap de setmana pots fer noves amistats que seran molt positives per a tu. Moment de la sort: diumenge.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana els Escorpí estareu una mica estressats per una situació que se us escapa de les mans però per sort comptareu amb l’ajuda necessària. Deixa’t guiar. Dies molt favorables per fer una excursió o petit viatge i conèixer gent nova. Moment de sort: diumenge al migdia. 

SAGITARI
Encara que estimis molt una persona no la pots defensar sempre, has de saber quan has de ser crític, això no vol dir que no li donis el teu suport i l’ajudis. En general, tens al teu voltant moltes persones que busquen els teus consells i et necessiten. Esforça't a gaudir del cap de setmana, la teva ment ho necessita! Et sentiràs atret per les persones Capricorn i Lleó. Moment de la sort: diumenge.

CAPRICORN
Aquest cap de setmana els Capricorn esteu més sentimentals i tot us afectarà més. No et preocupis, deixa que el que sents flueixi i parla-ho amb una persona de confiança. No permetis que el cor s'imposi a la raó si has de prendre una decisió que tens clara, i agafa el control de la teva vida. Moment de sort: dissabte al vespre. 

AQUARI
Els Aquari esteu una mica dèbils i necessiteu descansar i deixar que us mimin una mica més. Et vindrà bé parlar amb uns amics amb qui fa temps que no tens una conversa seriosa. Si no tens parella, és probable que coneguis a algú molt especial en una sortida, fora del teu entorn habitual... Moment de sort: diumenge a la tarda.

PEIXOS
Hi ha una persona que t’està amargant l’existència... No n'hi deixis passar ni una! Pensa bé abans d’actuar i tot anirà a favor teu. Els Peixos amb parella viuen moments intensos, els que no en tenen, sentiran coses noves aquest cap de setmana. Necessites més que mai envoltar-te dels que t'aprecien per sentir-te bé i recuperar el teu optimisme.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: