Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 27 de juliol de 2022 a les 11:13
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.


 

Versió sense playbuzz
Noi, 14 anys
Tinc una mania. Cada vegada que creuo un pas de zebra haig de contar les línies blanques que té. Sé quantes línies té cada pas de zebra des de casa meva fins a l'institut.

Noia, 15 anys
Estic de lio amb un dels meus millors amics i m'atrau, però també m'atrau i m'agrada un amic seu. El pitjor és que quan fem alguna cosa no puc parar de pensar amb l'amic. Vull esperar a veure què passa amb els dos, però no sabré com dir-li a l'amic amb qui estic de lio que prefereixo l'altre. Tinc un cacau mental...

Noia, 15 anys
Sempre li robo diners a la meva germana, però els meus pares es pensen que és cosa seva i que l'únic que vol és que li donin més diners. Si sabessin que sóc jo...

Noia, 17 anys
Tinc 17 anys, però la veritat és que mai m'he masturbat ni res d'aquest estil, a vegades quan parlem d'això amb les meves amigues no s'ho creuen i em diuen que menteixo, però és que no he tingut mai la necessitat ni curiositat de provar-ho. A algú més li passa?

Noia, 14 anys
No em cau bé la meva tieta de part de pare, llavors quan vaig a casa seva en comptes de pixar al vàter pixo a la catifa que hi ha lavabo.

Noia, 16 anys
Visc en un 8è i des de la meva finestra es poden veure els pisos dels veïns i puc veure perfectament l'habitació d'un noi que té la meva edat. Quan estic sola a casa em faig dits i em toco mirant-lo, em posa molt i he arribat a tenir els millors orgasmes de la meva vida. Un dia crec que em va veure, però vaig dissimular.

Noi, 16 anys
Fa uns mesos vaig deixar la meva nòvia, perquè no sabia el que sentia, no tenia clara la meva orientació sexual, però això ella no ho sap, perquè li vaig dir que ja no estava enamorat d'ella, cosa que em va fer mal haver de fer, però com que no n'estava segur no sabia com dir-li i no ho vaig fer. Després de deixar-la em vaig liar amb un tio que deia que jo era molt important per a ell, però al cap d'un mes em va enviar a la merda i em va deixar destrossat. Ara amb la meva ex ens veiem molt perquè vivim a prop i he intentat vàries vegades parlar amb ella, però no vol, jo només vull dir-li que la segueixo estimant.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: