Logotip de Adolescents.cat

4 variants del missioner per incrementar els orgasmes

per Redacció, el 27 de juliol de 2022 a les 10:24
La postura del missioner –un sobre l'altre- és una de les més practicades i també més típiques. Si es vol innovar, però, es poden provar algunes variants d'aquesta posició que poden incrementar el plaer. Us deixem amb algunes idees de Platanomelón:

Elevar la pelvis


Es pot col·locar un coixí sota les lumbars per a alçar una mica la pelvis. Aquest petit canvi fa que el penis (o el vibrador) fregui amb les parets vaginals estimulant directament la part interior del clítoris, és a dir la zona G.
pillow love GIF

Abraçar amb les cames


Un altre truc molt senzill és el d'abraçar la parella amb les teves cames. I per què aquesta posició pot augmentar el plaer? Doncs perquè s'aconsegueix una estimulació externa més intensa i a més a més permet molta mobilitat.
vintage love GIF

Moure la pelvis en cercles


Un cop elevada la pelvis amb un coixí i col·locades les cames al voltant de la nostra parella, es pot provar d'aixecar una mica la pelvis i fer cercles amb els malucs per tal d'incrementar el frec.

hula hoop GIF by ABRA

Ajuntar les cames


La persona amb vagina pot tancar les cames durant la penetració. És a dir a poc a poc, qui està estirat damunt al llit col·locarà una cama entre les de la seva parella i després l'altra, com si les volgués tancar. Aquest moviment farà que les parets vaginals es contreguin i a més a més augmentarà la sensibilitat del penis. Tant en aquesta com en la resta de posicions és molt important la lubricació, per tant, cal tenir-ho en compte per evitar possibles incomoditats.
couples love GIF



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: