Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 27 de juliol al 2 d'agost

per Redacció, el 27 de juliol de 2022 a les 08:15
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.


 


Versió sense playbuzz:
ÀRIES (3/5)
Ets una persona molt passional i precisament aquesta setmana, sentiràs que com puja d’intensitat. Hauràs de controlar-la per no ser massa impulsiu/va i fer coses de les quals et puguis penedir. Consell: sigues més selectiu/va a l’hora de triar en qui centrar la teva atenció.

TAURE (2/5)
Sempre has tingut molt caràcter i has sabut què vols en cada moment però has d’aprendre a veure quan les coses es compliquen massa, i que una retirada a temps és una victòria. Consell: Pel teu propi bé, ha arribat el moment de canviar d’objectiu i recuperar la confiança en tu.

BESSONS (3/5)
La Lluna t’ha afectat i ara tens les emocions com una muntanya russa, però no pateixis que és temporal. A finals de setmana, viuràs una situació amb algú que t’aportarà estabilitat i et farà sentir menys vulnerable. Consell: no tinguis por als canvis ni a obrir-te.

CRANC (3/5)
Tens una conversa pendent amb algú i aquests fronts oberts no porten mai res bo. Et costa dir el que sents i expressar-te amb claredat però hauràs de fer un esforç perquè aquesta persona ho està esperant i quan ho facis, et trauràs un gran pes de sobre. Dia de la sort: Dilluns.

LLEÓ (3/5)
Intenta-ho perquè si realment ho vols, has de fer tots els possibles per aconseguir-ho i si les coses després no van bé, no et quedarà l’espineta de no haver-ho intentat. Hi ha algú enamorat/da del teu somriure. Vés amb compte: no et facis tampoc expectatives molt altes.

VERGE (2/5)
No estàs en el millor moment i això afecta l’actitud que tens amb els altres. Aquesta setmana, serà bona per tancar capítols que tens pendents perquè segurament, ha arribat el moment de començar noves històries. Consell: relaxa’t i ho veuràs tot des d’una altra perspectiva.

BALANÇA (3/5)
Últimament, escoltes opinions que et confonen i com que et costa expressar el que sents i no ho parles amb ningú, et sents perdut/da i no tens clar què fer. Troba algú de confiança per dir-li què et passa pel cap o la gelosia et farà una mala passada. Dia de la sort: Diumenge.

ESCORPÍ (4/5)
No passa res per reconèixer que potser no ho vas dir de la millor manera. Hi ha algú especial per tu que està dolgut/da i en el fons, saps que et toca a tu fer el pas per reconciliar-vos. Consell: planteja’t perquè estàs tan susceptible i t’adonaràs que només tu tens la resposta.

SAGITARI (3/5)
Les coses no et van malament però t’estàs deixant portar pel teu cantó més pessimista. Hi ha algú del teu voltant que comença a afectar a les teves relacions amoroses i has de saber posar-hi fre. Vés amb compte: Una cosa és aconsellar des de l’amistat i l’altre des de la gelosia.

CAPRICORN (3/5)
S’acosten grans canvis! Seran importants a la teva vida personal i per això, afectaran directament a les teves relacions, en general, i a les sentimentals, en particular. Dóna’t temps perquè tot agafi forma. Vés amb compte: hi ha algú que té dobles intencions i tu no t’adones.

AQUARI (3/5)
No hi ha una cosa que et posi més nerviós/a que tenir dubtes i no controlar la situació. No tens clar com ho has de fer però necessites un canvi perquè no pots seguir com fins ara. Trobaràs el moment de fer el pas i l’actitud d’algú serà detonant perquè ho facis. Dia de la sort: Dijous.

PEIXOS (3/5)
T’agrada fer la teva i que ningú et controli però per l’altra banda, també tens la necessitat que la resta ho aprovi. No caiguis en l’error de pensar que l’amor d’algú farà que et sentis millor. Estima’t més i mira per tu, veuràs com aquesta energia atrau coses bones. Color: groc.





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: