Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 566]

per Redacció, el 6 d'agost de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 





Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Estàvem de colònies, era de nit i el meu nòvio va venir a la meva habitació. Ens vam començar a fer petons mentre les meves amigues estaven allà dormint i com que no les volíem despertar vam anar al lavabo i ens vam començar a tocar... Una professora ens va sentir i vam tornar a les nostres habitacions, però llavors jo vaig anar a la seva habitació i ens vam començar a tocar i fer petons ... A les 7 del matí vaig tornar a la meva habitació com si hi hagués estat tota la nit!!!!

Noi, 15 anys
Havia quedat amb els amics una nit de l'estiu passat i un amic meu va portar el seu cosí que era molt guapo. Vàrem començar a intercanviar mirades sensuals entre nosaltres i després d'un bon temps així ens en vam anar els dos cap a l'altra punta del poble on no hi havia ningú i vam acabar fent l'amor a casa del meu amic. Si venia estàvem fotuts, però per sort no va vindre i va ser una experiència molt agradable. (No he tornat a saber res del nen).

Noia, 15 anys
Era la meva festa d'aniversari i només vaig convidar a la meva millor amiga del moment, al meu millor amic i al meu ex nòvio. Quan va arribar l'hora d'anar a dormir, la meva millor amiga es va adormir súper ràpid i el meu nòvio va venir al meu llit. Estàvem molt calents i em va començar a fer dits i jo al final vaig acabar llepant-li, amb la nostra millor amiga dormint al costat. Tot va ser molt heavy!!

Noia, 15 anys
L'any passat els meus pares van quedar amb uns amics seus i cada família va portar els seus fills. Amb un d'ells tenia molta tensió sexual... Més tard vam dir de jugar a l'escondite, ell, jo i altres nens, amb la nostra família per allà. Ens vam amagar junts i ens vam començar a liar, ens vam masturbar, i al final me'l va acabar llepant. (Quasi ens pillen, però va valer la pena). Em va donar molt morbo. La millor experiència sexual la meva vida.

Noi, 17 anys
Un dia estava sol a casa perquè els meus pares estaven de viatge i jo vaig convidar a la meva nòvia a veure una peli. En acabar la peli li vaig preguntar si es volia quedar a dormir i em va dir que sí. Jo me'n vaig anar a la dutxa i al cap de cinc minuts va entrar i es va ficar a la dutxa a fer-me una palla, vam acabar follant a la dutxa...

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: