Logotip de Adolescents.cat

Dues variants del 69 que són més còmodes i plaents

per Redacció, el 25 de juliol de 2022 a les 14:32
Segons una enquesta realitzada el 2021 a més de 1.000 persones la postura sexual que menys agrada és el 69. Més d'un 50% dels i les enquestades van assegurar que aquesta posició els resultava poc còmode i a més, poc satisfactòria.
[intext]
I és que, el fet d'haver-se de concentrar en dues coses a la vegada –realitzar sexe oral i rebre plaer –fa que de vegades cap de les dues acabi sortint del tot bé.

Hi ha algunes variants d'aquesta posició, però, que eviten aquests "problemes" i poden resultats més plaents:

La invertida
En aquesta posició un dels dos –qui faci el sexe oral- s'estira damunt el llit i l'altre es col·loca damunt seu, amb el cul tocant la seva panxa, les cames obertes i els genitals fregant la seva boca per tal de facilitar el sexe oral. Aquesta posició permet una major concentració que el 69 perquè només és un qui fa sexe oral. Ara més, com que qui rep plaer té les mans lliures, les pot utilitzar per acariciar o estimular la seva parella de mentre.

La closca
Aquesta postura és similar el 69, però de costat. És a dir, els membres de la parella s'estiren costat al llit amb la seva boca prop dels genitals de l'altre. Mentre un practica sexe oral, l'altre masturba amb els dits o una joguina eròtica la seva parella. Aquesta posició permet una major comoditat i també més concentració.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: