Logotip de Adolescents.cat

6 sèries que no et pots perdre aquest agost

per Redacció, el 26 de juliol de 2022 a les 06:00
Aquest mes d'agost està ple d'estrenes i a continuació et mostrem un recull de 6 sèries que no et pots perdre:

 


Versió sense playbuzz
Wu-Tang: An American Saga (Temporada 2)
Ambientada a principis dels 90 a Nova York, en ple apogeu de l'epidèmia de crac, la sèrie segueix la formació del grup de rap Wu-Tang Clan, una visió de Bobby Diggs, àlies The RZA, que s'esforça per unir una dotzena de joves negres dividits entre la música i la delinqüència, però que esdevindrà la més improbable de les històries de l'èxit americà. On es pot veure? Disney+. Quan? A partir del 3 d'agost.

Locke & Key (Temporada 3)
Després de l'assassinat del seu pare en unes circumstàncies misterioses, els tres germans Locke i la seva mare es muden a una casa ancestral, Keyhouse, on aviat descobriran que és plena de claus màgiques que poden estar relacionades amb la mort del seu pare. A mesura que els nens Locke exploren les diferents claus i els seus poders, un misteriós dimoni desperta i no s'aturarà davant de res per robar les claus. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 10 d'agost.

Yo nunca (Temporada 3)
Després d'un any difícil, una adolescent nord-americana d'origen indi només vol millorar el seu estatus social. Però els amics, la família i el cor no els ho posaran fàcil. Veu tot el que vulguis. Comèdia creada per Mindy Kaling i protagonitzada per Maitreyi Ramakrishnan, juntament amb Poorna Jagannathan i Niecy Nash. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 12 d'agost.

She-Hulk: Abogada Hulka 
Jennifer Walters és una advocada acomplexada per la seva baixa estatura, introvertida i tímida, però amb un talent innat per defensar els seus clients. Un dia pateix un fatal accident i el seu únic parent disponible per a una transfusió de sang és el seu cosí Bruce Banner (Hulk). On es pot veure? Disney+. Quan? A partir del 17 d'agost.

Alma
Després de sobreviure a un accident d'autobús en què moren gairebé tots els seus companys, Alma es desperta en un hospital sense recordar res de l'incident... ni del seu passat. La casa està plena de records que no són seus i tant l'amnèsia com el trauma fan que experimenti terrors nocturns i pateixi unes visions que no aconsegueix desentranyar. Amb l'ajuda dels pares i amics, desconeguts per a ella, intentarà descobrir el misteri que envolta l'accident alhora que lluita per recuperar la vida i la identitat. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 19 d'agost.

La casa del dragón
Es tracta d'una sèrie de 10 episodis ambientada 200 anys abans dels fets de 'Juego de tronos' i que explica la història de la Casa Targaryen. Basada a la novel·la 'Foc i sang' de George R.R. Martin. On es pot veure? HBO Max. Quan? A partir del 22 d'agost.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: