Logotip de Adolescents.cat

Així és el retoc a les zones íntimes que s'ha posat de moda

per Redacció, el 25 de juliol de 2022 a les 12:00
Injeccions amb àcid hialurònic o bòtox al penis. Aquest retoc estètic, conegut com a scrotox, ha estat tendència aquests darrers dies després que es conegués que diversos famosos, com Cristiano Ronaldo, entre altres, se l'haurien aplicat.

Aquest tractament estètic no té un únic objectiu, sinó que es pot realitzar amb diverses finalitats, des d'allisar arrugues fins a augmentar la mida. De fet, segons expliquen des de diversos mitjans com Flooxer, el gruix del penis pot arribar a incrementar fins a 2,3 cm. després de la injecció i els efectes duren uns 18 mesos.


marketing pen GIF
Ara bé, aquest retoc, com tots, pot tenir efectes secundaris. Es poden produir infeccions i de vegades és necessari eliminar part de la pell del penis per evitar complicacions.


Fer-se un scrotox val aproximadament uns 3.000 euros i un cop dut a terme el tractament no es poden tenir relacions sexuals fins al cap de sis setmanes.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: