Logotip de Adolescents.cat

Bad Bunny genera debat amb aquest comentari sobre les dones en la indústria de la música

per Redacció, el 25 de juliol de 2022 a les 08:45
Pràcticament, tot el que comparteix Bad Bunny es converteix en viral i això és precisament el que ha passat amb un dels últims missatges que ha compartit a Twitter.
 
El cantant feia servir aquesta xarxa social per denunciar el masclisme que encara hi continua havent en la indústria de la música urbana.


L'artista assegurava que calia "tractar de comprendre més la perspectiva de les dones". I és que segons ell, no es pot esperar que "cantin la mateixa merda" que els homes perquè són diferents.

Com era d'esperar, el comentari ha generat debat. Mentre alguns han aplaudit Bad Bunny, altres l'han qualificat d'"hipòcrita" i li han recordat que ell també ha escrit lletres masclistes i sexistes. Us deixem amb alguns dels tuits:

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: