Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 30 i 31 de juliol

per Redacció, el 30 de juliol de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Un cap de setmana una miqueta variable i és que els Àries tindreu els ànims baixos i estareu bastant irritables. Acostumeu a tenir paciència, però algú us farà explotar i la cosa potser no acaba bé. Intenteu buscar el suport d'una persona especial, perquè estarà al vostre costat. Moment de la sort: dissabte a la nit. 

TAURE
Aquest cap de setmana et costarà entendre el comportament d'una persona que estimes i això et farà estar malament. El millor que pots fer és deixar que les coses es calmin, perquè sembla que ell/a no està molt receptiu/va. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

BESSONS
Cap de setmana tranquil pels Bessons. Estaràs més estable que dies enrere i això et farà estar més afectuós amb els altres. Hauràs d'escollir entre dos camins: escolta els qui estimes i fes el pas que fa temps que vols fer. Moment de la sort: diumenge a la tarda. 

CRANC 
Necessites descansar així que aquest cap de setmana intenta relaxar-te i gaudir més dels petits moments. Et sentiràs obert a noves experiències i això potser fa que connectis amb algú a qui abans no feies gaire cas. Moment de la sort: diumenge al matí. 

LLEÓ
Aquest cap de setmana et passarà volant. Has sabut planejar bé el teu temps i això et farà sentir realitzat. Tindràs una conversa molt intensa amb una persona propera que et farà replantejar certes coses. No ho ignoris. Moment de la sort: dissabte a la tarda. 

VERGE
Cap de setmana una miqueta dur i complicat. I és que tindràs una discussió amb algú de la família que potser t'afecta més del que et pensaves. No siguis tossut/da i parla les coses: guardar el que tens dins i no voler escoltar l'altre no et servirà de res. Moment de la sort: dissabte a la tarda. 

BALANÇA 
Aquest cap de setmana estaràs més sensible de l'habitual i això farà que no et prenguis bé algunes coses que no anaven amb cap mala intenció. Para de donar voltes a les paraules dels altres, perquè no t'aclariràs. Si algun gest et molesta, fes-ho saber, val més que et donin explicacions que no pas pensar en el mateix sense obtenir resposta.  Moment de la sort: diumenge al matí. 

ESCORPÍ 
Tindràs un bon cap de setmana, tot i que algú et molestarà demanant-te un favor que no et ve de gust. Això, però, farà que t'adonis que hi ha algú que sempre està allà per fer-te costat. Estigues al cas i valora aquesta persona. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

SAGITARI
Aquest cap de setmana estaràs més animat que aquests últims dies, sobretot gràcies a una persona que t'està il·lusionant. Gaudeix del moment i deixa't portar. La por sempre hi és, però si no ho proves no ho sabràs. Moment de la sort: dissabte a la nit. 

CAPRICORN 
Fa temps que estàs actuant sense pensar massa en els altres i això aquest cap de setmana potser et juga una mala passada. Intenta no posar-te a la defensiva perquè acabaràs perdent i reflexiona sobre el que et diguin. T'anirà bé escriure el que sents i, sobretot, pensar en el que realment vols. Moment de la sort: diumenge al matí.

AQUARI 
Si hi ha alguna cosa que has de tenir en compte aquest cap de setmana és com tractes les persones que t'envolten. Hi ha algú que reclama la teva atenció i ja és hora que li facis cas. Els altres no sempre faran el primer pas, així que actua. Moment de la sort: diumenge al matí. 

PEIXOS 
La sort estarà del costat dels Peixos aquest cap de setmana. Les diferències i problemes que vas tenir amb una persona especial i important per a tu es resoldran i això et farà estar molt més tranquil. Aprofita aquesta calma per reconnectar amb els teus amics i amigues. Moment de la sort: dissabte a la tarda. 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: