Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 565]

per Redacció, el 30 de juliol de 2022 a les 13:07
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.


 




Versió sense playbuzz
Noi, 19 anys
Estava de creuer amb els meus pares i vaig conèixer una noia que també havia vingut acompanyada dels pares. La mateixa nit que ens vam conèixer ens vam liar, però no va passar res més. El dia següent, que era de navegació, vam quedar al jacuzzi. Hi havia gent, però quedava lloc. Total que quan van començar a sortir totes les bombolles li vaig començar a fer dits i ella a fer-me una palla rodejats d'altres persones. La situació no em podia donar més morbo. Quan vam sortir vam anar al meu camerot a fol***.

Noia, 16 anys
Feia temps que sabia que jo li agradava a una amiga i la veritat és que ella també m'atreia bastant. Un dia la vaig convidar a casa a dormir. Els meus pares se'n van anar i ens van deixar veient una peli. Estàvem assegudes al sofà i jo em vaig llençar i li vaig fer un petó als llavis. Ella va somriure fins que vam començar a liar-nos. Em va començar a fer petons al coll, i jo em vaig posar damunt seu i ens vam començar a despullar i a tocar. Vam passar-nos tota la nit fent de tot amb els meus pares a l'habitació del costat... Quin putu morbo.

Noia, 16 anys
Fa uns anys vaig anar a un campament de música, va venir el meu millor amic que estava pilladíssim de mi. La segona nit ens va agafar un calenton i ens vam començar a liar molt fort al llit de baix de les lliteres on, a la part de dalt, hi havia gent jugant a cartes. Morbo total.

Noia, 17 anys
Aquest any vaig anar d'intercanvi al Canadà i allà vaig conèixer un noi amb el qual em feia moltíssim i sortíem de festa junts amb tots els de la seva edat (17-18 anys). Una nit vam anar a veure la posta de sol a un descampat. Total que es va començar a fer de nit i vam anar a la part de darrere del cotxe a fer-ho. Estàvem els dos molt calents. Em va donar molt morbo que ens poguessin pillar.

Noi, 16 anys
Va ser un dia calorós d'agost, estàvem passejant la meva amiga de tota la vida i jo per Barcelona. Sempre ens hem agradat, però per vergonya no ens ho havíem dit mai. Doncs aquella nit em vaig llençar i ens vam posar tan calents que ho vam acabar fent en un carreró.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: