Logotip de Adolescents.cat

Les coses que menys ens agraden en el sexe, segons una enquesta

per Redacció, el 22 de juliol de 2022 a les 11:46
No a tothom li agrada i li desagrada el mateix tot i que en general sempre podem trobar alguns punts en comú, també en l'àmbit del sexe.

Precisament aquest és l'objectiu que es van proposar des del web de cites Illicit Encounters. Per saber quins eren els "errors" més habituals al llit, van enquestar a més de 2.000 persones. El resultat? Una llista amb les actituds que menys agraden:


 


Com comentàvem abans es tracta de generalitzacions i cal tenir clar que cadascú viu la seva sexualitat com vol. El més important sempre és comunicar-se i que els dos membres de la parella se sentim còmodes i a gust.

Versió sense playbuzz:
- No tenir mai la iniciativa
- Fingir orgasmes
- No voler provar res nou
- Parlar constantment
- Saltar-se els jocs previs
- Falta de comunicació/intimitat
- No preguntar que agrada a l'altre


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: