Logotip de Adolescents.cat

Què és la masturbació conscient?

per Redacció, el 21 de juliol de 2022 a les 06:00
"L'art de fer-te l'amor a tu mateix". Així és com alguns experts i expertes descriuen la masturbació conscient. Es tracta d'una pràctica que busca allunyar-se de l'automatisme i la rapidesa que molts cops apliquem a l'hora de tocar-nos. 

En la masturbació conscient hem d'estar totalment concentrats i focalitzats en l'autoplaer. Hem de deixar la ment en blanc i guiar-nos per les nostres sensacions. De fet, aquest tipus de masturbació està considerada una pràctica de mindfulness i s'ha demostrat que redueix els nivells d'estrès i ansietat. 

Consells per practicar-la



 Per practicar-la és important que estiguem en un lloc on ens sentim còmodes, per exemple la nostra habitació, i que creem un ambient que ens relaxi: música, llum tènue, encens... Un cop fet, el següent pas és "escanejar-nos el cos" és a dir, explorar-nos amb les mans: acariciar-nos, detectar les nostres zones erògenes...

Aquestes són les millors cançons pels moments íntims, segons la ciència


 També és important, que quan passeu per la zona dels genitals, els acaricieu i exerciu diferents tipus de pressió, per veure què us proporciona més plaer. Així podeu jugar amb les forces i els ritmes i també practicar la tècnica de l'arrancament i la parada: aturar-vos just abans d'arribar a l'orgasme. Fent-ho li ensenyeu al vostre cos a no arribar al clímax de seguida i aconseguiu allargar al plaer.

La tècnica per allargar el plaer en les relacions


 Quan estigueu centrats en les parts íntimes, també és recomanable que exploreu i proveu diferents moviments per tal de detectar aquells que us agraden més i menys. Tot plegat us ajudarà a conèixer-vos més bé i a millorar les relacions sexuals amb vosaltres mateixos i els altres.

6 preguntes molt comunes sobre la masturbació i les seves respostes



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: