Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 20 al 26 de juliol

per Redacció, el 20 de juliol de 2022 a les 06:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.

 


Versió sense playbuzz:
ÀRIES (3/5)
T’agrada tenir al voltant persones que valorin tot el que ets capaç de donar i precisament aquesta setmana, algú molt especial t’ho agrairà i sabrà demostrar-t’ho.  Consell: troba el moment d’estar a soles amb aquesta persona i deixa que la química i l’atracció facin la resta. 

TAURE (2/5)
Ets una persona pràctica i en l’amor, això sovint, és conformisme. Tens una relació, o algú al costat, amb qui sou més amics que parella i això, deixa d’omplir-te. Consell: imagina’t com seria la vostra relació si només fóssiu amics, si t’adones que no canviaria gaire, fes el pas.     

BESSONS (3/5)
Algú del teu voltant t’intimida i al mateix temps t’agrada. Has de deixar les inseguretats i demostrar-li el teu interès. Ell/a ho està esperant perquè els teus senyals no han deixat gaire clara la teva postura. Consell: No tinguis por en ser tu mateix/a. Quan ho facis, l’enamoraràs!

CRANC (2/5)
Tens massa fronts oberts i t’atabala perquè al mateix temps, sembla que cap de les relacions o de les persones, et convinguin.  Intentes ser més pràctic/a però tu ets molt impulsiu/va i hi ha coses que s’escapen al nostre control, com enamorar-se. Vés amb compte: No et reprimeixes. 

LLEÓ (2/5)
Estàs molt nerviós/a perquè saps que, abans que s’acabi la setmana, has de deixar clares algunes coses i sobretot, trencar alguns llaços. Si fas els passos amb confiança i sent sempre sincer/a amb tu mateix, sabràs resoldre-ho tot de la millor manera. Dia de la sort: Dimarts.

VERGE (2/5)
Un record s’apoderarà de la relació que tens actualment amb algú i la nostàlgia farà que et plantegis si tens a qui voldries al teu costat. Hi ha coses que no les vas fer bé i fins que no ho parlis amb aquesta persona, serà una espina que tindràs clavada sempre. Dia de la sort: Dijous. 

BALANÇA (3/5)
Estàs còmode quan estàs amb aquesta persona però tot i això et falta il·lusió. La culpa és la teva por a enamorar-te i per això, fins que no siguis tu mateix/a i et deixis portar sense por que et facin mal, no sabràs valorar a qui tens al costat. Connexió especial amb: Sagitari. 

ESCORPÍ (3/5)
T’agrada fer les coses amb passió i quan trobes algú capaç de transmetre-ho, t’atrau de seguida. Tot i que a vegades tens problemes de comunicació, trobaràs la connexió que necessites amb una persona a qui comences a agafar-li un afecte especial. Color: verd.  

SAGITARI (3/5)
L’amor salvarà una setmana que d’entrada pot ser una mica caòtica. Últimament connectes molt amb algú que t’entén i amb qui comparteixes gustos, especialment musicals. Viuràs un moment molt especial amb aquesta persona, no tinguis por en dir-li. Dia de la sort: Divendres.

CAPRICORN (2/5)
Tens un bon drama. Has de decidir i ho has de fer entre el que ja tens i el que voldries. No et cal tenir-ho tot perquè ningú com tu sabrà fer que la relació no perdi mai la màgia però si perds l’interès a solucionar-ho, és que ja tens la resposta de per qui apostar. Color: vermell.

AQUARI (4/5)
T’espera un amor molt intens amb algú que has conegut fa molt poc. Gaudeix del moment però no oblidis que possiblement es tracti d’un amor fugaç, així que no et creïs altres expectatives. Connexió especial amb: Balança.

PEIXOS (4/5)
Tens molt a prop a  una persona amb la ment oberta, capaç d’escoltar-te i amb aquella sensibilitat que tant t’agrada. Obre bé els ulls perquè fa temps que t’envia senyals i que espera tenir amb tu una conversa més intensa que les que teniu normalment... Dia de la sort: Dilluns. 





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: