Logotip de Adolescents.cat

El fosc passat de l'actor Charlie Heaton de Stranger Things

per Redacció, el 21 de juliol de 2022 a les 06:00
Després d'estrenar-se la quarta temporada de l'exitosa sèrie Stranger Things, han sortit a la llum algunes curiositats de l’actor que interpreta a Jonathan Byers, Charlie Heaton.

Sembla que l'actor va ser pare amb tan sols 18 anys, ja que amb 16 anys va començar a formar part de la banda de rock anglès Comanechi i va conèixer a Akiko Matsuura, la vocalista i bateria. Van començar una relació i van decidir tenir un fill quan ell tenia 18 anys i ella en tenia 32. Actualment, el fill té 8 anys.

 

La diferència d'edat entre la parella és tan gran que ha generat debat entre els seus fans. "Charlie Heaton i Akiko Matsuura. Charlie tenia 16 anys i Akiko tenia 30 anys quan ell va començar a treballar per a ella. El va ficar a l'èxtasi i altres drogues i tres anys més tard estava embarassada del seu fill i, així i tot, la gent l'acusa de ser un rodamon abusiu per no estar amb ella", escrivia una fan per Twitter.
Fins al moment, ni en Charlie ni l'Akiko s'han pronunciat al respecte ni han donat la seva versió de la història.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: