Logotip de Adolescents.cat

El canvi radical de Kim Kardashian: què ha passat i per què hi ha tanta preocupació?

per Redacció, el 19 de juliol de 2022 a les 09:28
El nom de Kim Kardashian s'ha convertit en trending topic en els últims dies. El motiu? El seu canvi físic en els darrers mesos. Tal com assenyalen certs usuaris, la celebrity ha perdut pes i també volum en els seus glutis. Això ha fet que molts es preguntessin si s'havia sotmès a una nova operació quirúrgica.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Kim Kardashian (@kimkardashian)



La resposta? No. Segons assenyala una persona propera a Kim Kardashian, la influencer mai ha "portat implants", sinó que es feia tractaments per "transferir greix" als seus glutis. "Ara ha deixat de banda aquests tractaments perquè vol veure's més natural", explica un amic de la celebrity a The Sun.


En aquest sentit, també assegura que el divorci amb Kanye West està relacionat amb el canvi físic de Kim Kardashian. "Al Kayne li agradava que la Kim tingués les corbes pronunciades, en canvi, al Pete Davidson, la seva nova parella, li és igual. L'únic que vol és que sigui feliç", comenta l'amic de la celebrity.

Sigui com sigui, la pèrdua de pes de Kim Kardashian preocupa a alguns dels seus fans i també a experts en l'àmbit de la salut. I és que la imatge d'ella i d'altres celebities té un impacte en milers de persones.

En concret, els experts tenen por que es glamouritzin les dietes extremes i les pèrdues de pes sobtades, ja que posen en risc la salut física i mental.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: