Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 19 de juliol

per Adolescents.cat, el 19 de juliol de 2022 a les 08:56
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
La Lluna es trobarà en el teu signe juntament amb Júpiter i això farà que tinguis un dia favorable. És un bon moment per tenir iniciativa, sobretot pel que fa a les relacions amoroses. Si tens dubtes, deixa'ls de banda i fes el pas.

TAURE
Estàs fent massa suposicions i en el fons saps que no tenen una base ferma. Vigila en creure't tot el que diuen perquè podries posar en perill relacions que valores molt. Analitza bé la informació que tens abans de parlar amb algú.

BESSONS
La influència de Júpiter farà que les teves relacions flueixin. Avui estaràs especialment persuasiu i tindràs l'habilitat de convèncer els altres. Podria ser que avui es fes realitat un desig que tens des de fa temps i que et fa molta il·lusió. Bona connexió amb els signes de terra.

CRANC
Avui les teves inseguretats ressorgiran i això et portarà a tancar-te en tu mateix. És d'intentar deixar de banda el més superficial i centrar-te en coses que et facin bé, com ara les teves amistats. El contacte amb aquells que estimes t'ajudarà a superar les adversitats.

LLEÓ
Venus t'afavoreix i fa que sigui un molt bon moment per l'amor. Si estàs començant alguna cosa amb algú, aquests dies ell/a podria fer un pas endavant que t'il·lusionarà. Notaràs certs vincles més forts que mai. Molt bones energies amb els signes d'aire.

VERGE
Una persona que en el passat havia estat un obstacle, ara podria ajudar-te a assolir un objectiu. Aquests dies viuràs una transformació sobtada que no et serà fàcil de gestionar, però que sabràs afrontar amb calma.

BALANÇA
Comença un cicle de plenitud en què començaràs a deixar enrere una por que sempre et perseguia: la solitud. Això et permetrà centrar-te més en el present i viure les relacions de manera més sana i amb menys por.

ESCORPÍ
Sempre lluites amb passió per aconseguir allò que no tens. El problema és que, sovint, menystens allò que posseeixes i les persones que et fan costat des de fa anys. Avui algú et farà veure aquesta actitud i t'adonaràs que el camí que estàs seguint potser és el més difícil.

SAGITARI
Et fixes tants objectius i tens les expectatives tan altes que corres el risc d'emportar-se decepcions sovint. Avui podria ser que haguessis de deixar de banda una de les teves metes. Ara bé, aquesta desil·lusió es veurà compensada: et faran una oferta que t'encantarà.

CAPRICORN
Ha arribat el moment de passar pàgina i no centrar-te tant en les teves obligacions. Necessites distreure't i conèixer gent nova així que si et proposen de sortir, no t'ho pensis i accepta. Tindràs una connexió molt forta amb un signe d'aire.

AQUARI
La Lluna farà que aquests dies treguis el millor de tu mateix. Mostraràs, sense pors, la teva generositat i també el teu cantó menys idealista. Aquest canvi d'actitud cridarà l'atenció d'algú. Notaràs el seu interès més ràpid del que creus.

PEIXOS
Acostumes a confiar de pressa en les persones i no t'agrada malpensar. Aquests dies, però, hauràs de vigilar perquè podria ser que estiguessis obrint-te massa a algú que no és de fiar. Fes cas a la teva intuïció, encara que això suposi haver-te d'allunyar d'algú.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: