Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 20 de juliol de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.


 

Versió sense playbuzz
Noia, 21 anys
Em vaig follar un saxofonista pensant que em faria la millor menjada de cony del món, però va ser un desastre. Crec que mai m'ho havien fet tan malament.

Noia, 16 anys
No sé si és molt estrany això que faig, però em masturbo amb qualsevol cosa allargada (i neta, òbviament) que trobo per casa. Estic una mica cagada perquè tot i que després ho netejo, tinc por que l'olor es quedi...

Noia, 17 anys
A l'hivern, quan estic al llit, sempre em fico la mà al cony perquè la tinc freda i m'agrada el contrast de temperatures que provoca i em quedo així fins que m'adormo.

Noi, 17 anys
Fa uns dies em va caure la clau de casa al contenidor mentre tirava la brossa i en un moment molt desesperat em vaig tirar dins el contenidor. Al final les vaig trobar.

Noi, 14 anys
Des de fa un parell d'anys menteixo a tothom i m'he adonat que sé mentir tan bé que ni els meus pares ni els meus millors amics saben quan menteixo. No sé si és una habilitat o un problema.

Noi, 18 anys
La nòvia del meu millor amic em fot mà «a sac» quan sortim de festa. Em fa miradetes «guarres» i em refrega el seu peu per sota la taula. Ell sempre hi és present, però no s'entera de res i a mi em fot MOLT catxondo.

Noia, 15 anys
Fa un temps la meva millor amiga va començar a tenir nòvio i no em va dir ni qui era perquè volia que fos sorpresa quan el veiés per primer cop. Quan la meva amiga me'l va ensenyar, vaig veure que era un noi amb qui m'havia liat de festa. El noi encara m'obria i em deia de quedar, jo li deia que no i al final el vaig bloquejar. No sé si dir-li...
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: