Logotip de Adolescents.cat

3 passos per conèixer el teu mapa eròtic i millorar els orgasmes

per Redacció, el 15 de juliol de 2022 a les 12:43
No tots experimentem sensacions iguals amb les mateixes coses. Cadascú té la seva pròpia manera de sentir i viure cada moment, també en la sexualitat.

Per això és important que coneguem el nostre cos: les zones que més ens agrada que ens toquin, els moviments que més ens exciten...per a fer-ho l'experta Ana Sierra proposa a El Mundo diversos passos:

No repetir creences

 
Abans de començar a autoexplorar-te és important que intentis desaprendre certes creences i costums. Per exemple, no tens per què repetir o imitar el que fan els altres perquè creus que et donarà plaer. Tu simplement intenta estar en contacte amb el teu cos i les teves sensacions per tal d'escoltar-te a tu mateix/a i veure què és allò que més t'agrada.

Coneix-te

 
 Dutxa o banyera: banyar-te o dutxar-te et poden ajudar a relaxar-te i a començar a explorar el teu mapa del plaer. Tanca els ulls i acaricia a poc a poc diverses zones del cos, notant a quines notes més sensibilitat i plaer.
 Massatge eròtic: Ja fora de la dutxa o banyera, estira't damunt al llit o a un lloc on estiguis còmode i fes-te un massatge eròtic. Sobretot, explora parts del teu cos a les quals no acostumis a donar gaire importància. Podria ser que et sorprenguessis. En l'article que trobaràs més avall et deixem alguns trucs per fer un massatge eròtic.

 Comunica't amb la teva parella: Si tens parella li pots explicar com t'agradaria què et toqués. Així et pot estimular de maneres diferents de les habituals i pots tenir sensacions noves.

Fes el teu mapa del plaer

 
Apunta el que has sentit: un cop fets alguns d'aquests passos, apunta el que has sentit i les zones on has notat més plaer, els moviments que t'han agradat...per tal de construir el teu mapa eròtic, ser-ne conscient i poder gaudir més.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: