Logotip de Adolescents.cat

Això és el que diu l'horòscop indi de la teva personalitat

per Redacció, el 15 de juliol de 2022 a les 06:00
Més enllà de l'horòscop que coneixem, existeixen altres com l'indi o dels natius americans. La seva història no està del tot clara, però sembla que cada 13 llunes començava el cicle de les estacions, de manera que van crear un calendari lunar basat en això.

L'horòscop creia que a partir de l'observació i tenint en compte l'estació de naixement de les persones, es podia conèixer el seu destí i tot el que tenia a veure amb la vida, la salut i l'amor. Tant els sioux, apaches, seminolas o comanches basaven el seu futur en les prediccions dels seus tòtems: els animals que corresponien a cada persona segons la seva data de naixement.

Els tòtems eren els encarregats de definir el caràcter de cada persona i també de predir com actuarien segons el seu esperit. A més, segons l'astrologia, les persones no tindrien un únic tòtem, sinó que existeix també un mineral i un animal complementari per cada una de les persones. Vols saber quin tòtem et pertany segons la tradició de l'horòscop indi o natiu americà?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: