Logotip de Adolescents.cat

Khloé Kardashian espera un fill amb el seu ex, Tristan Thompson

per Redacció, el 14 de juliol de 2022 a les 10:11
La Khloé Kardashian està esperant un segon fill amb el seu ex, Tristan Thompson. Segons expliquen diversos mitjans, l'exparella volia que la seva filla True, de quatre anys, tingués un germà i van decidir apostar per fer-ho a través d'un ventre de lloguer.

Ara, la dona gestant, està a punt de donar a llum. Segurament, llegint el principi de la notícia, us esteu preguntat per què tindran un segon fill si ja no són parella. Pel que explica TMZ, Khloé Kardashian i Tristan Thompson van prendre aquesta decisió el 2021, quan encara estaven junts.


Poc després d'haver iniciat el procés d'embaràs a través d'un ventre de lloguer va saltar la polèmica notícia que va provocar la ruptura de la parella: Maralee Nichols, una antiga amant de Tristan Thompson, assegurava que ell era el pare del seu fill. I no només això, sinó que presentava una demanda davant els tribunals.

Es confirmava així una nova infidelitat del jugador, la qual Khloé Kardashian va decidir no perdonar. Des de llavors cadascú fa la seva vida, però segueixen tenint contacte per la criança de la seva filla que d'aquí poc tindrà un germà.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: